NYT OM VIRKSOMHED

Her bringer vi nyheder, som relaterer sig til virksomheder. Det kan være om økonomisk vækst, ekspansion til andre markeder og andet relateret.

Hvis du har en nyhed om en virksomhed så tøv ikke med at kontakte os på redaktion@byggetidende.dk eller +45 29 60 96 47 for at tippe os om den. For flere virksomhedsrelaterede nyheder anbefaler vi at læse nyheder på Nytfrabyggeriet.

Brødrene Dahl indgår IoT-partnerskab med Cibicom

Brødrene Dahl har netop valgt Cibicoms landsdækkende LoRaWAN-netværk som fundamentet under sine IoT-løsninger.

Flere fagligheder skaber overraskende facade

Træt, slidt og udtjent stod Silkeborg Varmecentral omgivet af et renoveret boligområde og en kommende folkeskole, da opgaven med at revitalisere bygningen tilfaldt Årstiderne Arkitekter.

Sekantboremaskinerne takker af – de borede pæle bærer det hele og...

I disse dage afslutter Hercules Fundering arbejdet med at bore 355 pæle ned i Kronløbsøens undergrund – den ekstremt hårde Københavnerkalk.

Kingo vinder Den Grønne Ærespris 2020

Nedrivningsvirksomheden, Kingo Karlsen A/S, løb med Den Grønne Ærespris 2020. Foruden var Danfoss og Dansk Energirådgivning blandt finalisterne.

Certificeret og multifunktionelt inventar til byrumssikring

Sikring af byrum er nærmest blevet synonym med grimme og påtrængende betonklodser, som konstant minder forbipasserende om at et terrorangreb kan være lige om hjørnet.

Planlæg din radonmåling – især ved certificering og nybyggeri

Det er vigtigt at planlægge en radonmåling. Særligt hvis man fx står over for en DGNB-certificering eller en 1- eller 5-årsgennemgang af et nybyggeri.

Vækstkurven følges og Pihl & Søn A/S og leverer tilfredsstillende regnskab

Pihl & Søn A/S leverer endnu et flot regnskab, der følger de forventninger og målsætninger som virksomheden har for året.

Endnu et flot regnskab leveret af LM Byg A/S

En flot vækst fortsætter og sidste års resultat fordobles hos entreprenørvirksomheden LM Byg A/S. Det tilfredsstillende regnskab for 2019/2020 afspejler virksomhedens styrkede position inden for råhusbyggeri samt hoved- og totalentrepriser.

SkovTrup har netop afsluttet sit overskudsgivende regnskab nummer 18

Det er en stor succes med specialisering i bæredygtigt producerede europæiske træsorter.

Realdania og Innovation til Marked støtter KOBOTS

Robotvirksomheden KOBOTS har netop modtaget tilsagn om støtte på 1 mio. kr. fra Realdanias Innovation til Marked. Den økonomiske støtte tilfalder AMIGO, som er virksomhedens innovative og nyskabende skærerobot.

Risikoen for dyre graveskader mindskes med ny app, som samler LER-oplysninger

Ledningsinfo fra GIS4Mobile er en ny brugervenlig app, der digitalt samler LER-oplysninger og gør det nemmere at undgå fejl i marken for entreprenøren.

VVS-messen er klar til 2021

Odense Congress Center slår den 21.-23. april næste år dørene op for den største messe af sin slags, når VVS’21 byder tusindvis af besøgende velkommen midt i landet.

Nordjysk tømrerfirma overtages af Færch & Co.

Entreprenørvirksomheden Færch & Co., med afdelinger i Aalborg, Aarhus og Odense, opruster i det nordjyske med opkøb af Verner Fredsgaard & Søn, der fortsætter under eget navn.

Stor ejendomstransaktion i helt nyt Aarhus Nord-boligområde

Ejendomsfirmaet Metropol Erhverv har netop formidlet en handel for et større trecifret millionbeløb i et nyt boligområde på Christiansbjerg i Aarhus Nord.

Rejsegilde på fremtidens bolig – ”Boliger for Livet”

I Himmelev Gl. Præstegård ved Roskilde har der været rejsegilde på 12 seniorboliger, som Dansk Boligbyg opfører i totalentreprise efter et koncept, udarbejdet af bygherren, ”Fonden Boliger for Livet” v/OK-Fonden.

Børnehave genbruges på ny placering og skrues i jorden

Skruefundamenter til pavillonmoduler - løsningen er miljøvenlig og sparer både tid og penge for kunderne.

Aalborg Portland: Vi er en del af løsningen i Danmarks grønne...

Aalborg Portland forpligter sig til et CO2-reduktionsmål på 30 procent frem mod 2030, med deres ”Roadmap for bæredygtig cementproduktion i Danmark” og vil med de rette rammevilkår kunne blive CO2-neutral.

JKE åbner ny køkkenbutik i Odense hvor fokus er på natur...

Fynboerne behøver nu ikke køre langt, når de gerne vil have et JKE-køkken. JKE åbner nu en helt ny køkkenbutik Odense C på Vesterbro 2.

Nyt Viborg-gymnasium får bæredygtig løsning til at dæmpe lydniveauet

I Viborg har Midtbyens Gymnasium inviteret elever og lærere inden for i nye rammer tæt på både gågade og bus- og togstation.

Unicon er først med genanvendelse af beton i industriel skala

Unicon gør som de første i Danmark det til standard at erstatte jomfruelige tilslagsmaterialer med genbrugsbeton i industriel skala.

Forsyning Helsingør får bygget ny genbrugsplads af NCC

På en ny genbrugsplads på Energivej i Helsingør, er NCC er valgt som totalentreprenør.

Kontorfaciliteter hejses 30 meter fra mole og ud på sandklitterne i...

Den erhvervsdrivende fond Femern Belt Development har netop fået midlertidige kontorfaciliteter på stranden ved Rødbyhavn for at følge produktionsstedet for Femern Bælt-forbindelsen på tæt hold.

Konventionel plastik fjernes på samtlige lagre hos Brødrene Dahl

Brødrene Dahl, landets største VVS-grossist, opruster nu inden for IoT-teknologien. Virksomheden køber IoT-kompetencecenteret i MobilePeople og får dermed tilført både software og kompetencer inden for opsamling og analyse af data. 

Innovation i byggebranchen klar til at blive skabt af nyt kuld...

Spirekasselegatet er af Boligfonden Kuben, blevet uddelt til seks nye byggetalenter. Projekterne favner vidt fra bæredygtighed over digitalisering til belysning i naturlige byrum.

Miljøprisen givet til køreklar genbrugsløsning

I samarbejde med Davidsens Tømmerhandel og eurodan-huse indsamler Xella porebeton-rester fra danske byggepladser, og materialerne genanvendes til fremstilling af den CE-mærkede byggeblok Silent+ til bærende konstruktioner.

MT Højgaard Danmark får ny organisation

MT Højgaard Danmark indfører med virkning fra 1. oktober 2020 en ny, projektorienteret organisation.

Pladsproblemer i danske skoler løses af pavillonbygninger

Frem mod 2025 stiger børnetallet med over 50.000, hvilket udfordrer kapaciteten i institutioner og på skoler, der har svært ved at følge med det stigende pladsbehov.

Klimavenlig asfalt til Nordjysk motorvej

Ny klimavenlig asfalt kommer til den nordjyske motorvej E45, som en af de første. Den særlige type asfalt skaber mindre CO2-udledning fra vejene end de asfalttyper, der hidtil er anvendt.

Tre fundamentalt forskellige finalister dyster om Procesprisen

Juryen har fundet de tre finalister, der skal dyste om årets Procespris. Der er tale om tre meget forskellige kandidater, der dækker et bredt spektrum indenfor byggeriet.

Producent af solafskærmning lancerer samlet indeklimaløsning

Et godt indeklima øger produktiviteten med 15 procent og mindsker korttidssygefraværet med 50 procent, viser undersøgelser.

Dansk modulproducent vil reducere CO2-udledning med 50 procent

Inden 2025 vil midtjyske ABC Pavilloner, som producerer præfabrikeret modulbyggeri, mindske virksomhedens klimabelastning med 50 procent.

Højproduktiv renovering blev sat i gang af nedlukning

Coronakrisen har givet blodrøde tal i hotelbranchen, men på Hotel Koldingfjord har de brugt nedlukningen til at sætte gang i en omfattende renovering af hotellets 110 badeværelser.

MT Højgaard afleverer eksklusive boliger i Vedbæk

I Vedbæk har MT Højgaard netop afleveret 63 lejligheder, hvor et tidligere pigehjem er blevet totalrenoveret og danner centrum for en ny bebyggelse.

Udlejningssucces fører til nyt salg hos Ajos a/s

Semimobilkranen M21-4WDS vækster fortsat på det danske marked. Nu har Ajos solgt det første eksemplar til en dansk kunde.

Ny formålsdrevet aktør i byggebranchen vil have fokus på menneskelig bæredygtighed

Glostrup baseret montagevirksomhed har set muligheden for at håndplukke og sammensætte et stærkt hold af kompetente og erfarne branchefolk og søsætte Arentfeld A/S som ny fag- og hovedentreprenør.

10 års fokus på sikkerhed har givet pote

NCC holder for 10. år i træk Awareness Day, hvor alle 15.500 medarbejdere i den nordiske koncern sætter fokus på et sikkert arbejdsmiljø. Siden indførelsen af dagen i 2011 er antallet af ulykker faldet til under en tredjedel i Danmark.

Sundolitt sætter omsætningsrekord på Grøn Standard

Sundolitt oplever en markant stigning på 17,9 % i salget af de bæredygtige fundamenter Grøn Standard. Elementerne vinder især terræn i boligbyggeriet og hos entreprenørerne er produktet blevet populært på grund af dets nemme håndterbarhed.

MT Højgaard og Boligforeningen AAB lancerer ny boligform

Boligformen betyder, at private andelsboliger nu kan blive tilbudt til medlemmer af en almen boligforening. Boligerne vil både blive opført i tilknytning til eksisterende almene boligafdelinger, og på nyerhvervede grunde som MT Højgaard og AAB søger adkomst til sammen.

Dokumentation og genanvendelse er afgørende for byggeriets grønne omstilling

Byggevareproducenterne tænker allerede bæredygtigt og satser benhårdt på nye, innovative materialer. Men skal byggeriet i mål med den grønne omstilling er bæredygtighedsdokumentation og bedre genanvendelse af materialer afgørende.

234 nye dele-venlige lejligheder i Aarhus afleveres af NCC

Behovet for mindre boliger i studiebyen Aarhus, skal mættes af de nye lejeboliger på Gøteborg Allé. Det har været to år undervejs siden sygeplejeskolen blev revet ned.

Vinderen fundet til den nye Stevnshal

Nu har Mangor & Nagel netop fået tildelt deres tredje rammeaftale i streg med boligorganisationerne i KAB-fællesskabet.

Ajos sikrer lys over Langebro

Udlejningsvirksomheden har opstillet og servicerer midlertidige belysning på den kendte bro i København, mens den får udskiftet sin vejbelægning.

Rejsegilde på ungdomsboliger i tidligere Bank Nordic-bygning

På Amagerbrogade i hjertet af København renoverer Dansk Boligbyg i hovedentreprise en historisk bygning. Projektet omfatter 81 ungdomsboliger, fordelt på 1- og 2. værelses boliger med henholdsvis 46 ét-vær. og 35 to-vær. boliger.

NCC lægger klimavenlig asfalt på Vestmotorvejen

Strækningen mellem Vemmelev og Korsør på E20 bliver nu belagt med en hel særlig type asfalt, der skaber mindre CO2-udledning fra vejene end de asfalttyper, som hidtil er anvendt.

AP Pension klar til rejsegilde i Ørestaden for bæredygtige og svanemærkede...

AP Pensions datterselskab, AP Ejendomme, og totalentreprenøren 5E Byg og det almene boligselskab fsb holder onsdag den 26. august 2020 fra klokken 11.30-12.30 rejsegilde for opførelsen af Kronehaverne.

Ventilationsvinduet i almene boliger oplever stort gennembrud

Horn Group Aps, som står bag Ventilationsvinduet glæder sig i denne tid over, at Ventilationsvinduet er foretrukket i renoveringen af 192 boliger i Lindebo i Frederikshavn.

Ajos leverer endnu et nyt skolebyggeri udført i pavilloner

På Bertha Von Suttners Vej i København har Ajos a/s sammen med en arkitekt skabt en midlertidig og flytbar skole med overdækket atriumgård.

Klimasikring og rekreativt område ved Randers skal skabes af Jakobsen &...

Fremtiden byder på større regnmængder, hyppigere skybrud og højere vandstand i Gudenåen. Ved Vorup i Randers løses den udfordring med et spændende klimaprojekt i Storkeengen, som samtidig bliver et rekreativt område tæt på byen.

Dansk clean-up virksomhed stormer frem i Kina

Hvert år bruger Kina mange milliarder kroner på oprydning efter den massive jord- og vandforurening, som landet har været domineret af gennem de seneste mange år.

Rejsegilde på 72 lejeboliger på Brahes Bakke i Horsens

Torsdag den 13. august var der i Horsens rejsegilde på 72 nye lejeboliger i enkeltstående punkthuse for Pædagogernes Pensionskasse, PBU - et projekt, der populært kaldes Brahes Bakke, tæt på natur, motorvej, golfbane og Bygholm Sø.

Danmarks første hybride betonbiler udrulles af Unicon

Unicon er klar med landets første hybride betonbiler. Her er tromlen er eldrevet, dieselen er erstattet med biobrændslet HVO, og derudover vil de nye betonbiler i gennemsnit have et reduceret CO2-aftryk på hele 93 %.

Stor opbakning til trækonferencen Build in Wood om to uger

Den årlige trækonference Build in Wood gør i disse dage klar til at tage imod byggebranchen for at diskutere og fremme træbyggeri.

Nøglen til bedre ressourceudnyttelse

En reel cirkulær omstilling kræver, at fundamentet for kvalitet og sporbarhed af byggematerialerne er på plads. Ifølge Teknologisk Institut er nøglen en bedre miljø- og ressourcekortlægning af vores bygninger, så vi kan få den nødvendige viden og opbygge et velfungerende marked.

Dansk Boligbyg a/s fejrer 10 års jubilæum i Odense

Entreprenør-koncernen Dansk Boligbyg a/s kan nu fejre 2 x 10 års jubilæum i Odense. Afdelingsleder og vicedirektør i Dansk Boligbyg a/s, Per Andersen tog for 10 år siden initiativ til etablering af afdelingen på Londongade i Odense.

Stor efterspørgsel på Ajos’ kraner i Grønland

Ajos a/s leverede i juli to Potain semimobilkraner til kunder i Grønland. Dermed har virksomheden solgt 12 kraner i Grønland på blot to år.

NCC når milepæl på Bellahøj Skole

Snart vender elever og lærere tilbage til skolen efter sommerferien. På Bellahøj Skole i Brønshøj kan de glæde sig over, at endnu en væsentlig etape af skolens renovering er afsluttet i løbet af ferien.

Dansk Boligbyg a/s ansætter økonomidirektør

I seneste regnskabsår omsatte Dansk Boligbyg a/s for 1,4 mia. kr., og resultatet før skat endte på 10 mill. kr. mod et overskud på 22 mill. kr. året før.

Kingspan Insulation fejrer 10 år på det danske marked

Gennem de sidste 10 år har Kingspan Insulation ført an når det kommer til at producere og sælge innovative og nytænkende isoleringsløsninger til boliger, erhvervsbyggerier og andre industrielle bygninger.

Pengene tjenes ved at arbejde smartere

Komplekse projekter er ingen udfordring, når man hele tiden har de rette data, lyder erfaringen hos anlægsafdelingen i Tscherning.

Sådan kan du få kontrolleret din altan

Teknologisk Institut har udgivet flere vejledninger, hvori ejendomsejere kan finde hjælp til at se faresignalerne på, om en altan skal grundigt undersøges.

Pihl vinder totalentrepriser for tæt på to milliarder kroner

Pihl-konsortiet vinder sin tredje, store totalentreprise siden maj 2020. Den seneste entreprise har en samlet værdi på 700 millioner kroner.

Trods corona. LM Byg A/S vinder opgaver for over en halv...

Entreprenørvirksomheden LM Byg A/S, med spidskompetencer inden for råhusbyggeri, har trods coronakrisen oplevet stor ordre fremgang.

Nyt makkerpar kan give mere belægningsarbejde

Langeland-entreprenørfirma har succes med ny Komatsu-læssemaskine med hollandsk laser- og ultralydstyret afretterblad.

Nordomatic vækster indenfor pharma

Øget efterspørgsel fra kunderne i hospitalssektoren og pharma industrien skaber markant vækst hos Nordomatic, som efter opkøbet af Grue & Hornstrup etablerede en speciel Pharma-enhed, der nu leverer konkrete synergifordele til det krævende marked

NCC bygger parkeringskælder og forlænger tunneller i Universitetsbyen i Aarhus

Det tidligere kommunehospital i Aarhus bliver en del af Aarhus Universitet med navnet Universitetsbyen. NCC skal bygge en ny parkeringskælder og forlænge to tunneller under Nørrebrogade for at skabe passage mellem den nye og gamle del af universitetet.

Dalby Skole afleveres af Jakobsen & Blindkilde

Dalby Skole uden for Kolding er blevet knap 3.000 kvadratmeter større, og eleverne kan glæde sig til at tage de nye lyse lokaler i brug til det nye skoleår. NCC-entreprenøren Jakobsen & Blindkilde lægger sidste hånd på arbejdet over sommeren.

Lys og kvalitetsmaterialer skaber ramme om arkitekttegnede PORT ONE

Skovly Ejendomme står bag det arkitekttegnede ejendomsbyggeri, PORT ONE, der er opstået af den gamle Aalborg Handelsskole.

Danmarks første bæredygtige byggemarked overgår egne forventninger

STARK Danmarks første bæredygtige byggemarked åbnede tilbage i februar. Den 5.500 kvadratmeter store forretning i Hørsholm, er et led i kædens ambition om, at gøre det nemmest muligt for håndværkerne at bygge bæredygtigt.

Sol, sommer og sort asfalt

NCC’s asfalthold ruller ud med maskiner på de danske veje, når sommeren melder sin ankomst. Den bedste tid på året til at forny de nedslidte belægninger, er nemlig om sommeren og det er der en helt særlig grund til.

Nyt Zleep Hotel i Lyngby er afleveret af Pihl & Søn...

Seks etager, 78 spritnye hotelværelser og 34 longstay værelser står færdige, og sidste etape af det nye Zleep Hotel er afleveret af totalentreprenøren Pihl & Søn A/S.

SIF Gruppen A/S: “Corona boostede vores udvikling”

SIF Gruppen A/S har netop offentliggjort sit regnskab for 2019. Et tilfredsstillende resultat med 17% omsætningsvækst og 10 millioner kr. før skat på bundlinjen. Men ifølge CEO, Lars Mejlby, var det da Coronaen kom, at firmaet virkelig boostede sin udvikling.

Åbnede i skyggen af coronakrisen – nu stråler Nordhavns nye vartegn

Den 28. marts åbnede Københavns nye metrolinje M4 til Nordhavn i skyggen af coronapandemien. Indvielsen skete i stilhed og uden den store planlagte folkefest.

Danmarks største DGNB certificerede boligrenovering foretages af FAB

Fyrreparken er i gang med at blive renoveret, hvilket er det første skridt i den omfattende renovering af Odense-bydelen Vollsmose. Med hele 51.353 m2 er Fyrreparken det største boligprojekt, som DGNB certificeres efter den danske DGNB-standard. Bebyggelsen vil efter renoveringen af de 478 lejemål opnå DGNB sølv.

Fredericia-entreprenøren CJ A/S oplever god medvind

I Fredericia, vokser CJ A/S støt og solidt. Virksomheden har netop præsenteret et årsresultat med overskud på 13 mio. kroner og samtidig er et struktureret generationsskifte iværksat.

Bolværk bliver til high-end møbler

Jerntræ fra Gammel Strand i København er endt som bar på eksklusiv restaurant på Færøerne og som sofaborde i Dubai og på andre eksotiske adresser

Børnehus slår dørene op til fugtfrit indeklima fra første dag

Daginstitutionen Birkehuset i Ry er udvidet med 400 kvadratmeter nye lokaler opført med fokus på effektiv fugthåndtering til gavn for både byggeproces og indeklima.

Dokumentation af byggevarer skal formidles gennem tegnefilm

Når byggevarer skal dokumenteres, hvem har så ansvaret? Dette spørgsmål er stadig en udfordring i bygge- og anlægsbranchen.

Kæmpeordre på 20-mands moduler til Nyt OUH

Udlejningsvirksomheden Ajos a/s har netop leveret de første af i alt 40 skurvogne til sygehusbyggeriet.

Sweco åbner arkitekttegnestue i Odense ​​​​​​​

Den danske ingeniør- og arkitektvirksomhed Sweco, åbner den 1. august arkitekttegnestue på Fyn. Den nye arkitekttegnestue, som bliver en del af Swecos eksisterende Odense-kontor, binder arkitekt- og ingeniørfaglighederne sammen og forbinder dermed de to arkitektbrands i virksomheden. Årstiderne Arkitekter og KANT arkitekter.

Efter stærkt årsregnskab fortsætter træfabrik investeringer

Virksomheden BF12 udvider med 2.000 kvadratmeter og får blandt andet mere plads til produktion af akustikløsninger. Et rekordregnskab samt stigende efterspørgsel fra byggeriet giver optimismen i det midtjyske.

Mosaikhjørnet bliver forhandler af bakteriebekæmpende fliser

Den danske flise- og klinkevirksomhed Mosaikhjørnet skal til at forhandle fliser med en helt ny og innovativ antibakteriel belægning, som brændes ind i fliserne.

Multiform går forrest og åbner for online-salg af brugte køkkener

Som den første køkkenvirksomhed herhjemme – og måske også internationalt ­– kan man købe et brugt Multiform køkken på Multiforms hjemmeside, hvor initiativet lanceres i denne uge.

Balders første ejendom uden for Københavnsområdet står færdigopført

Balder Danmark entrerede det danske boligmarked ved at opkøbe og opføre ejendomme i Københavnsområdet.

Vinduesproducent erfarer: Vi vil have større og mere luksuriøse sommerhuse

Siden 2010 er antallet af feriehuse på 150 kvadratmeter eller derover steget med 36 procent, mens kvadratmeterprisen i samme periode er blevet knap otte procent dyrere.

Kommuner, grib muligheden for et mere bæredygtigt byggeri

Med suspenderingen af anlægsloftet i 2020 har kommunerne nu en helt ekstraordinær økonomisk mulighed for at investere i bæredygtige byggeprojekter.

Dansk producent af solafskærmning teamer op med global teknologivirksomhed

Virksomheden Acrimo A/S, som fra hovedsædet i Hedehusene producerer solafskærmning og indeklimaløsninger, har indgået partnerskab med den tysk-australske producent af motorer, styringer og sensorer – Vestamatic + CRE.

Hustømrerne finder formen til turnaround

Hustømrerne, med afdelinger i Aarhus, Aalborg og Aabenraa er tilbage på rette kurs og har vendt et stort millionunderskud til lille plus i nyt regnskab.

AP Pension indgår lejekontrakt for Danmarks første Svanemærkede friplejehjem

AP Pensions datterselskab, AP Ejendomme, har indgået en lejekontrakt med Danske Diakonhjem af AP Pensions kommende friplejehjem i Horsens.

Nye korkgulve, som matcher oprindelig stil hos Løkken Badehotel

I Nordjylland, på Løkken Badehotel, er to lejligheder i øjeblikket ved at blive totalrenoveret med nye korkgulve fra Timberman, snedkerkøkkener og nye møbler.

Dianalunds nye bæredygtige bydel skal Sweco designe ud fra FN’s verdensmål

Sorø Kommune har som Vision 2022, ambitioner om at tiltrække flere indbyggere til og som led i dette har kommunen bedt det rådgivende arkitekt- og ingeniørfirma Sweco om en masterplan for udviklingen af Pilegårdstrekanten, der er et 175.000 m2 stort område, i Dianalund.

ABC Pavilloner og Concept Living ansætter 20 nye medarbejdere

Der er travlhed i byggebranchen trods coronakrisen. Det er i hvert fald, hvad man oplever hos midtjyske ABC Pavilloner og Concept Living, der producerer præfabrikeret byggeri.

Støjreducerende asfalt og vinduer skal aflive støjgener

Den værste støjkilde i vores samfund er larm fra trafikken. Mindst én ud af fem europæere udsættes for et skadeligt støjniveau, viser en ny rapport fra Det Europæiske Miljøagentur.

Stort byggeprojekt i Aarhus vundet af JCN Bolig

Aftale om opførelsen af 117 almene boliger i Åbyen i Aarhus, er underskrevet af JCN Bolig.

Nordvestjysk entreprenør klar til at gå mere i dybden

Med stribevis af opgaver i ordrebogen rækker rendegraverne ikke længere for Vinderup-firma.

Flere renoveringsprojekter har fokus på oprindelig stil

Flere og flere renoveringsprojekter, sker med ønsket om at matche den oprindelige stil. Hos Glaseksperten Vinduer og Døre i Hjørring, oplever man netop dette.

Ajos stiller krav til leverandør: Giv os svanemærkede pavilloner

Udlejningsvirksomheden Ajos, har som krav at alle virksomhedens nye pavillonbygninger, skal kunne opføres som svanemærkede. Målet er at det skal være uden ekstraudgifter for kunderne.

Dansk Boligbyg a/s har positive forventninger til fremtiden

I seneste regnskabsår omsatte Dansk Boligbyg a/s for 1,4 mia. kr., og resultatet før skat endte på 10 mill. kr. mod et overskud på 22 mill. kr. året før.

AP Pension og 5E Byg klar til rejsegilde i Holbæk for...

AP Pensions datterselskab, AP Ejendomme, kan torsdag den 18. juni klokken 11.00 sammen med totalentreprenøren, 5E Byg, fejre rejsegilde for Østbryggen ved Isefjords Allé i Holbæk, hvor AP Ejendomme opfører 34 attraktive svanemærkede lejeboliger.

Lindbjergskolen i Herning kåret til årets skolebyggeri 2020

Prisen for Årets skolebyggeri 2020, er af Nohrcon netop overrakt til projektteamet bag Herning Kommunes nye, lokale kraftcenter - Lindbjergskolen i Hammerum.

SENESTE ARTIKLER