NYT OM VIRKSOMHED

Her bringer vi nyheder, som relaterer sig til virksomheder. Det kan være om økonomisk vækst, ekspansion til andre markeder og andet relateret.

Hvis du har en nyhed om en virksomhed så tøv ikke med at kontakte os på redaktion@byggetidende.dk eller +45 29 60 96 47 for at tippe os om den. For flere virksomhedsrelaterede nyheder anbefaler vi at læse nyheder på Nytfrabyggeriet.

Efter stærkt årsregnskab fortsætter træfabrik investeringer

Virksomheden BF12 udvider med 2.000 kvadratmeter og får blandt andet mere plads til produktion af akustikløsninger. Et rekordregnskab samt stigende efterspørgsel fra byggeriet giver optimismen i det midtjyske.

Mosaikhjørnet bliver forhandler af bakteriebekæmpende fliser

Den danske flise- og klinkevirksomhed Mosaikhjørnet skal til at forhandle fliser med en helt ny og innovativ antibakteriel belægning, som brændes ind i fliserne.

Multiform går forrest og åbner for online-salg af brugte køkkener

Som den første køkkenvirksomhed herhjemme – og måske også internationalt ­– kan man købe et brugt Multiform køkken på Multiforms hjemmeside, hvor initiativet lanceres i denne uge.

Kæmpeordre på 20-mands moduler til Nyt OUH

Udlejningsvirksomheden Ajos a/s har netop leveret de første af i alt 40 skurvogne til sygehusbyggeriet.

Balders første ejendom uden for Københavnsområdet står færdigopført

Balder Danmark entrerede det danske boligmarked ved at opkøbe og opføre ejendomme i Københavnsområdet.

Vinduesproducent erfarer: Vi vil have større og mere luksuriøse sommerhuse

Siden 2010 er antallet af feriehuse på 150 kvadratmeter eller derover steget med 36 procent, mens kvadratmeterprisen i samme periode er blevet knap otte procent dyrere.

Kommuner, grib muligheden for et mere bæredygtigt byggeri

Med suspenderingen af anlægsloftet i 2020 har kommunerne nu en helt ekstraordinær økonomisk mulighed for at investere i bæredygtige byggeprojekter.

Dansk producent af solafskærmning teamer op med global teknologivirksomhed

Virksomheden Acrimo A/S, som fra hovedsædet i Hedehusene producerer solafskærmning og indeklimaløsninger, har indgået partnerskab med den tysk-australske producent af motorer, styringer og sensorer – Vestamatic + CRE.

Hustømrerne finder formen til turnaround

Hustømrerne, med afdelinger i Aarhus, Aalborg og Aabenraa er tilbage på rette kurs og har vendt et stort millionunderskud til lille plus i nyt regnskab.

AP Pension indgår lejekontrakt for Danmarks første Svanemærkede friplejehjem

AP Pensions datterselskab, AP Ejendomme, har indgået en lejekontrakt med Danske Diakonhjem af AP Pensions kommende friplejehjem i Horsens.

Nye korkgulve, som matcher oprindelig stil hos Løkken Badehotel

I Nordjylland, på Løkken Badehotel, er to lejligheder i øjeblikket ved at blive totalrenoveret med nye korkgulve fra Timberman, snedkerkøkkener og nye møbler.

Dianalunds nye bæredygtige bydel skal Sweco designe ud fra FN’s verdensmål

Sorø Kommune har som Vision 2022, ambitioner om at tiltrække flere indbyggere til og som led i dette har kommunen bedt det rådgivende arkitekt- og ingeniørfirma Sweco om en masterplan for udviklingen af Pilegårdstrekanten, der er et 175.000 m2 stort område, i Dianalund.

ABC Pavilloner og Concept Living ansætter 20 nye medarbejdere

Der er travlhed i byggebranchen trods coronakrisen. Det er i hvert fald, hvad man oplever hos midtjyske ABC Pavilloner og Concept Living, der producerer præfabrikeret byggeri.

Støjreducerende asfalt og vinduer skal aflive støjgener

Den værste støjkilde i vores samfund er larm fra trafikken. Mindst én ud af fem europæere udsættes for et skadeligt støjniveau, viser en ny rapport fra Det Europæiske Miljøagentur.

Stort byggeprojekt i Aarhus vundet af JCN Bolig

Aftale om opførelsen af 117 almene boliger i Åbyen i Aarhus, er underskrevet af JCN Bolig.

Nordvestjysk entreprenør klar til at gå mere i dybden

Med stribevis af opgaver i ordrebogen rækker rendegraverne ikke længere for Vinderup-firma.

Flere renoveringsprojekter har fokus på oprindelig stil

Flere og flere renoveringsprojekter, sker med ønsket om at matche den oprindelige stil. Hos Glaseksperten Vinduer og Døre i Hjørring, oplever man netop dette.

Ajos stiller krav til leverandør: Giv os svanemærkede pavilloner

Udlejningsvirksomheden Ajos, har som krav at alle virksomhedens nye pavillonbygninger, skal kunne opføres som svanemærkede. Målet er at det skal være uden ekstraudgifter for kunderne.

Dansk Boligbyg a/s har positive forventninger til fremtiden

I seneste regnskabsår omsatte Dansk Boligbyg a/s for 1,4 mia. kr., og resultatet før skat endte på 10 mill. kr. mod et overskud på 22 mill. kr. året før.

AP Pension og 5E Byg klar til rejsegilde i Holbæk for...

AP Pensions datterselskab, AP Ejendomme, kan torsdag den 18. juni klokken 11.00 sammen med totalentreprenøren, 5E Byg, fejre rejsegilde for Østbryggen ved Isefjords Allé i Holbæk, hvor AP Ejendomme opfører 34 attraktive svanemærkede lejeboliger.

Lindbjergskolen i Herning kåret til årets skolebyggeri 2020

Prisen for Årets skolebyggeri 2020, er af Nohrcon netop overrakt til projektteamet bag Herning Kommunes nye, lokale kraftcenter - Lindbjergskolen i Hammerum.

Der skal bygges med mere træ i nordiske kommuner

I udbredelsen af træbyggeri, spiller kommunerne en central rolle. Det skal derfor være nemmere og mere overskueligt for kommuner i hele Norden at stille krav om mere træ i deres byggerier.

Et stort skridt mod CO2 neutral affaldshåndtering

Dansk Miljøforbedring A/S – Damifo – er med til at sikre, at en række sjællandske kommuner kommer tættere på målet om at nå en CO2 neutral affaldshåndtering i 2030.

Ultrafine partikler i indeklimaet

Teknologisk Institut, har i et netop afsluttet projekt, arbejdet med at kortlægge koncentrationerne af ultrafine partikler i boliger.

Landets bedste håndværkerfirmaer kåret til ÅRETS HÅNDVÆRKER

Dansk håndværk blev fredag aften hyldet for høj kvalitet og god kundeservice ved det prestigefulde awardshow ÅRETS HÅNDVÆRKER.

Fog fejrer 100-års jubilæum og kombinerer det med branchens første virtuelle...

Den danske trælast og byggecentervirksomhed Johannes Fog A/S, som kan fejre deres 100-års jubilæum i år, vil som de første i branchen åbne dørene til Danmarks første virtuelle messe.

Arkitektskolen Aarhus har fejret rejsegilde på coronamanér

Opførelsen af den første nybyggede arkitektskole i Danmark rundede i går endnu en vigtig milepæl, da parterne bag byggeriet afholdt et utraditionelt rejsegilde.

Sådan skabes attraktive og klimaresistente byer

En lang række mellemstore danske kyst- og fjordbyer står i disse år overfor den samme udfordring: Flere flytter til, mens presset på byernes evne til at håndtere følgerne af klimaforandringer som skybrud, stigende vandstande, tørke og hedebølger stiger.

Naturlige korkgulve hitter hos Skallerup Seaside Resort

Dansk Byggeri Malersektionen ønsker fagentrepriser i stedet for hoved-, total- og storentrepriser til renovering af de almene boliger for 30 milliarder kr.

Fagentrepriser sparer bygherrer penge

Dansk Byggeri Malersektionen ønsker fagentrepriser i stedet for hoved-, total- og storentrepriser til renovering af de almene boliger for 30 milliarder kr.

Succesen med semimobilkraner fortsætter for Ajos

Udlejningsvirksomheden har investeret i endnu en Montarent M21 semimobilkran, der straks er sendt på opgave.

Genanvendelse af plast fra byggeriet skal sikres gennem data

En stopklods for bedre genanvendelse af plast i byggeriet, er en begrænset viden om plastaffald. Derfor skal bedre datagrundlag til for at hjælpe med at nedbryde de markedsmæssige barrierer og for entreprenørerne skabe et incitament.

MT Højgaard skal renovere for Frederikshavn Boligforening

MT Højgaard har vundet en renoveringsopgave på 192 boliger for Frederikshavn Boligforening. Det er en opgave på en hovedentreprise til en værdi af knap 92.000.000 kr.

ÅRETS HÅNDVÆRKER 2020 afholdes på Facebook Live den 12. juni

Awardshowet ÅRETS HÅNDVÆRKER 2020, har efter at være blevet udskudt på grund af corona-situationen, nu fundet sit format og bliver den 12. juni 2020 kl. 18:00 vist på Facebook Live.

Hos Øland bugner ordrebøgerne

Øland, der er Danmarks førende leverandør af ventilations- og isoleringsprodukter, havde et første halvår 2019 præget af store forsinkelser i byggeriet, men nu har de taget kraftigt revanche i årets sidste kvartaler.

Udvidelse af Mariagerfjord Renseanlæg skal foretages af EnviDan og Jakobsen...

Udvidelsen af anlægget bliver bygget i et innovativt design med fokus på bæredygtighed, reduktion af CO2-udledningen, samt et sikkert arbejdsmiljø for medarbejderne. Byggeriet ventes færdig i foråret 2021.

Danskere låner gerne penge ud til ejendomsprojekter

Der er af danskerne blevet taget godt imod muligheden for at udlåne deres formuer til attraktive ejendomsprojekter med en høj rente og kort løbetid. Ny strategi og nyt ejerskab skal løfte FundBricks.com til nye højder og internationalt gennembrud.

Altan.dk er ny hovedsponsor for det kvindelige rugbylandshold

Næste gang, der bliver fløjtet til kick-off for det kvindelige Sevenslandshold i rugby, bliver det med en ny hovedsponsor på ryggen.

Specialdesignet LED armaturer fungerer som en del af Rigshospitalet NF2s loftkonstruktion

Det nye Rigshospital er i fuld gang med at blive opført. Den nye administrationsbygning, parkeringshus og patienthotel er færdigbygget, og er allerede taget i brug. Nu arbejdes der hårdt på, at få sterilcentralen og fase 2 af Nordfløjen færdigt.

Teknologi skal få børn og unge ud i byrummet

Teknologien skal omfavnes og udnyttes, hvis børn og unge skal bruge mere tid udenfor i byrummet, mener designvirksomhed, som arbejder med at integrere teknologi i byens rum

Solidt huskoncept bygger på langvarige forbindelser

Hemmeligheden bag HusCompagniets succes er i høj grad, at man satser på det tætte og langvarige lokale samarbejde med både leverandører og underentreprenører.

Årets skolebyggeri 2020

Årets skolebyggeri skal for 8. år i træk kåres. I 2020 skal Danmarks Medie- og Journalisthøjskole forsøge at distancere hele fire, flotte folkeskoler. Dette er både nye og renoverede skoler.

Lille effekt af dyre radonkampagner: Byggemarked uddanner nu håndværkere

XL-BYG erfarer at trods et utal af nationale kampagner får det ikke boligejerne til at bekæmpe radongas i deres hjem. Derfor tager kæden nu sagen i egen hånd og uddanner professionelle håndværkere.

For sit årelange arbejde med commissioning hædres dansk ekspert international pris

Den danske commissioning-ekspert fra Sweco, Ole Teisen, er blevet tildelt den internationale pris REHVA Professional Award for Education 2020 for sit mangeårige arbejde med at udvikle processer for commissioning i byggeriet.

Rekordregnskab af Jönsson

Jönsson Entreprise er i stærk medvind – for femte år i træk. Virksomheden har på tre år mere end fordoblet sin bundlinje, og leverer i 2019 sit bedste regnskab nogensinde.

NCC når milepæl i stort kabelprojekt for Energinet

I sidste uge nåede NCC en milepæl i et stort kabelprojekt, som udføres for Energinet. Her blev de sidste 800 m kabel udlagt med vandspuling.

Grøn akustik på skemaet hos folkeskole

Skoler er ikke just kendte for stilhed og rolige omgivelser. Snarere tværtimod. Men det har Skovshoved Skole i Gentofte Kommune gjort noget ved. Skolen har valgt grønne akustikløsninger, som gør omgivelserne langt mere behagelige at færdes i.

Hyldest til landets håndværkere af Brødrene Dahl

Landets mindste er så småt vendt tilbage til skoler og institutioner, og inden længe sætter de store elever sig igen på skolebænken. Det sker dog under skærpede forhold, som for flere resulterer i manglende kapacitet i de eksisterende bygninger.

Fleksible bygninger øger kapaciteten og hygiejnen i institutioner

Landets mindste er så småt vendt tilbage til skoler og institutioner, og inden længe sætter de store elever sig igen på skolebænken. Det sker dog under skærpede forhold, som for flere resulterer i manglende kapacitet i de eksisterende bygninger.

Historisk godt årsresultat fra Eico

Eico leverer igen et meget positivt og solidt resultat, der for 2019 viser flot fremgang på både top- og bundlinje, herunder en vækst i bruttofortjenesten på 13,4 procent.

Salget af berøringsfri produkter under coronakrisen er i massiv vækst

Danskernes håndhygiejne har for alvor været i fokus under Coronakrisen. Det mærker man også hos grossistvirksomheden Brødrene Dahl, som har oplevet en fremgang på mere end 50 procent i salget af berøringsfri produkter siden krisen startede.

Ajos’ pavillonafdeling skaber moderne børneinstitution

Ajos har på blot ti uger som totalentreprenør, forvandlet en pløjemark i Ørestad til en børneinstitution. De 960 kvm. er bygget med 24 standardpavilloner.

Hansson & Knudsen A/S og FAB har indgået aftale til 413...

Samtidigt med at Fyrreparken kan fejre sit 50-års jubilæum, igangsættes en omfattende og tiltrængt renovering af boligområdet i Odensebydelen Vollsmose.

Bedste regnskab nogensinde for Sweco Danmark

Sweco Danmark kan i skyggen af corona-krisen i dag præsentere virksomhedens bedste regnskab til dato. Hverken i Carl Bro- eller Grontmij-tiden har den rådgivende ingeniør- og arkitektvirksomhed præsteret så stærkt et regnskab.

Midt i en Coronatid finder Ajos nye opgaver

Udlejningsvirksomheden er påvirket af forårets og sommerens mange aflyste festivaler og øvrige events, men dog har de formået at finde nye projekter.

Forbruget af plastiksække kan halveres med simpel opfindelse

Hvert år ender millionvis af klare plastiksække i Danmarks lidt under 30 forbrændingsanlæg. Med et snuptag kan man med en ny opfindelse halvere forbruget af forurenende plastiksække.

Jobs bliver reddet. Milliarder til renovering af almene boliger

At der nu er åbnet for at bruge 30 milliarder kroner fra Landsbyggefonden til renovering af almene boliger over hele Danmark, ser De danske tømrermestre organiseret i Træsektionen under Dansk Byggeri som en redningskrans.

Nye tider har betydet nye måder i Bygma

Under Coronakrisen har Bygma skruet på en række tiltag, som på sigt kan være med til at styrke forretningen. Den globale krise har ændret på processer for byggemateriale-leverandøren og der er fundet nye måder at gøre tingene på.

Give Steel investerer i robotteknologi. Leverer bedste resultat nogensinde

Flere robotter, stærkere pengestrømme og øget eksportrate. Give Steel har i 2019 styrket sin soliditet og har i regnskabsåret leveret det bedste resultat nogensinde.

Teknologisk Institut vil have trafikstøj reduceretøj

Erfaring viser at den såkaldte SRS (StøjReducerende Slidlag) belægning, ikke har tilstrækkelig støjreduktion eller holdbarhed. Der er derfor brug for udvikling af en ny type støjreducerende asfalt. 

Formandsskifte i TECHCOLLEGE’s bestyrelse

Jan O. Gregersen går 1. maj 2020  fra næstformandsposten til formandsposten i bestyrelsen på TECHCOLLEGE.

Nu er første spadestik til udvidelse af Gigantium taget

Den store planlagte udvidelse af Gigantium i Aalborg er nu for alvor sat i gang. Udvidelsen omfatter en 4.300 kvm stor tilbygning med både hal- og fitnessfaciliteter. 

På arbejdspladsen: Hver anden dansker er i tvivl om hvordan de...

61 procent af danskerne er i tvivl om, hvordan de beskytter sig mod corona-smitte på arbejdspladsen, viser en ny undersøgelse. En gratis app fra Rambøll giver medarbejderne mulighed for at kan træne deres adfærd.

Morderne skurvogn løser akut pladsudfordring

Stor vækst betød for Baron A/S et behov for mere plads, og den rette løsning fandt de hos udlejningsvirksomheden Ajos.

Nyt job som digitaliserings-ansvarlig i Dansk Boligbyg

Bjarke Apollo-Andreasen tiltræder den 1. maj 2020 i en nyoprettet stilling hos Dansk Boligbyg a/s som digitaliserings-ansvarlig.

Ny OKNygaard-afdeling er Tæt på 100 procent elektrisk

Hos Glostrup-afdeling i OKNgaard kører transportvogne og håndholdte maskiner på batteri hos anlægsgartnerfirmaet

Q-Construction i stærk vækst

2019 blev endnu et godt år for den moderne entreprenørvirksomhed Q-Construction, som oplevede en stærk vækst.

Mangor & Nagel scorer tredje rammeaftale i træk

Nu har Mangor & Nagel netop fået tildelt deres tredje rammeaftale i streg med boligorganisationerne i KAB-fællesskabet.

Taulov Dry Port starter næste etape af lager- og logistikbyggeri

Nu fortsætter udviklingen af Prinsessens Kvarter i Taulov med opførelsen af et nyt og stort lager- og logistikbyggeri.

Byggepladsentreprenøren skal fortsætte sin drift 

I denne tid præget af Corona fortsætter udvidelsen af Hvidovre Hospital. I alt omhandler projektet 32.000 kvadratmeter, bestående af en fælles akutmodtagelse, et barselafsnit, en ny børneafdeling samt en ny hjerteafdeling.

VVS-energispecialist modtager talentlegat

Emil Buchhardt er uddannet VVS-energispecialist på Esnords talentspor og han modtog tilbage i 2017 en anden plads ved regionsmesterskaberne i Skills. I dag læser han videre til VVS-installatør samtidig med at han arbejder hos virksomheden, Poul Sejr Nielsen.

Øget onlinesalg får vinduesproducent til at fremskynde webshop-udvidelse

Blandt andet som følge af coronavirussen har Outline Vinduer i det første kvartal af 2020 haft et markant større salg på virksomhedens webshop, som sælger tilbehør og reservedele til døre og vinduer, sammenlignet med sidste år.

Mindre støjgener og øget sikkerhed med formstøbte høreværn

Ajos A/S har tilbudt alle sine kranmontører specialfremstillede høreværn. De fjerner de høje lyde og sikrer fortsat tydelig kommunikation med omgivelserne.

JMM sætter ny salgsrekord med 130 tons bore-kæmpe

Kæmpestor Liebherr-maskine til Hercules Fundering kan bore huller med diameter på tre meter

Gråkjær bygger nyt domicil med kontorer og lager til WILLBRANDT Gummiteknik...

Nyt lager, kontorer og personalefaciliteter skal sikre WILLBRANDT Gummiteknik A/S bedre forhold til medarbejderne og plads til at vokse yderligere.

Likviditeten er den største bekymring for både store og små virksomheder.

Store dele af dansk erhvervsliv er presset af corona-krisen - også blandt landets bygge- og anlægsvirksomheder. Annullering eller udskydelse af opgaver betyder, at indtjeningen er faldet markant, mens restriktioner og lukninger gør det svært af holde mandskabet fuldt beskæftiget.

Succes med vildmarksbade under Coronakrisen

Nords Vildmarksbade har øget salget af Vildmarksbade med næsten 70% under Coronakrisen. Jens Hovgaard, som er uddannet ingeniør og selv har designet vildmarksbadene.

Scantron navne-displays letter ejendomsadministrationen

Scantron leverer digitale og fremtidssikre løsninger, der tager højde for både beboere og administration. Dette er også visionen bag Scantrons nye navne-displays, som skal erstatte de traditionelle papirnavneskilte.

Danskerne holder hånden under håndværkerne

Både butikker og institutioner holder lukket, og mange danskere holder sig bag goligens fire vægge isoleret.

Leveringstiden speedes op hos Vinduesproducent

Glaseksperten forventer med afskaffelsen af anlægsloftet at få flere ordrer, hvor fleksibilitet og hurtig levering er afgørende.

Spidsen skal løfte Bygmas bæredygtighed

Bygma er bevidst om sin position i byggebranchen og har dermed indført ny uddannelse, der skal give niveauet for bæredygtighed i organisationen endnu et løft.

Peab styrker sin lokale position i Norden

Fra d. 1. april, fik Peab have 1.700 nye medarbejdere. Via aftalen med finske YIT og opkøbet af YIT’s asfalt – og råstofvirksomhed udvider Peab sine forretningsaktiviteter, dog primært i Finland og Norge. Derudover vil Danmark blive et nyt marked i Peab-koncernen. 

Jimmy Pedersen A/S kickstarter nyt årti med at ansætte tidligere samarbejdspartner

Det nordjyske entreprenørfirma Jimmy Pedersen A/S har udvidet med en jord-, beton- og kloakafdeling bestående af samtlige otte medarbejdere fra samarbejdspartneren

AB18-Spillet er klar til karantæneramte byggefolk

Der er nok mange i bygge- og anlægsbranchen, der trænger til nyt input derhjemme i disse dage.

Intego ser lyssprækker i COVID-19-tåge

Intego, den landsdækkende tekniske servicepartner, har ligesom de fleste mærket konsekvenserne af samfundets nedlukning som følge af COVID-19-pandemien, men som tiden går, peger flere parametre så småt i den rigtige retning.  

Boligfonden Kuben får ny direktør

Boligfonden Kuben har udnævnt sin første direktør i 10 år. Sidse Buch, som er politisk-økonomisk konsulent i BAT og har været næstformand i Boligfonden Kubens bestyrelse siden 2014, bliver direktør.

Modulvirksomhed øger kapaciteten

Den nuværende situation har sat stort pres på det danske og nordiske sundhedsvæsen. Derfor har modulvirksomheden Adapteo netop leveret midlertidige modulløsninger til en række af landets regionshospitaler.

I kampen mod dårlig akustik opruster Rockfon med ambassadører

Et stille og roligt lydmiljø er vigtigt i rum som klasseværelser, hospitaler og kontorer. Det kan der ikke herske tvivl om. Alligevel påvirkes folks hverdag dog af larm og støj.

En håndfuld fræsere til Danmarks største

Jævnligt leveres en ny Wirtgen-asfaltfræser fra Wirtgen Denmark A/S i Taulov ved Fredericia. Det hænder også at der leveres 2 til samme kunde,

Vedligehold både din bygning og dit indeklima

Hjulene skal holdes i gang, og vi hjælper stadig branchen – nu også via online rådgivning, lyder budskabet fra Teknologisk Institut. De ser også gode muligheder for tilstandsvurderinger på steder, hvor det i dagtimerne normalt er svært at komme ind.

Stålkonstruktioner til Nordeuropas største lufthavns-kongrescenter

Ingen søjler, 8 meter til loftet og vægten fra 12 etager med 200 hotelværelser ovenpå. Det er nu gjort muligt med speciallavede stålkonstruktioner fra Give Steel til The Hangar, som er Nordeuropas største kongrescenter.

Computerspil forebygger smittespredning på byggepladser

For de mange håndværkerne på byggepladserne i landet, er der nu hjælp at hente til at undgå smitte under Corona krisen. En helt ny app skal give råd og vejledning til fornuftig adfærd.

Hold gang i virksomhederne med renoveringsprojekter

Ifølge tagpapproducenten Eurotag Danmark vil renoveringsopgaver, som kan udføres sundhedsmæssigt forsvarligt, holde liv i små og mellemstore virksomheder.

Ny bro mellem Hedehusene og Nærheden åbner

Den nye bro, som skal binde Hedehusene og Nærheden sammen, åbner fredag den 27. marts kl.10.00 åbner. Den oprindelige fejring den 29. marts er aflyst på grund af Corona-krisen.

Bygge- og anlægsbranchen holder hjulene i gang

Mens væsentlige dele af Danmarks erhvervsliv er lukket ned i en periode - så er det fortsat muligt at udføre de fleste byggeopgaver.

Efterspørgsel på pavilloner til midlertidig genhusning

Ajos a/s har fået mange henvendelser fra kommuner om netop udlejning af sine pavilloner til borgere der har behov for at isolere sig mod den smitsomme Corona-virus.

Skimmelsvampe skal fremover lokaliseres med kunstig intelligens

Når Teknologisk Instituts specialister lokalisere skimmelsvampe i dag, så kræver det både laboratorier, tid og års erfaring.

Årets kontorbyggeri 2020 skal kåres

I denne tid hvor hjemmekontoret ellers er blevet højaktuelt, skal Årets kontorbyggeri 2020 kåres.

Aftale om grund til opførelse af 15.523 kvm boliger

Alma Property Partners og AG Gruppen har indgået en aftale om køb af grund til opførelse af omkring 200 boliger ved den kommende Glostrup Nord Stationsplads i Albertslund.

SENESTE ARTIKLER