NYT OM VIRKSOMHED

Her bringer vi nyheder, som relaterer sig til virksomheder. Det kan være om økonomisk vækst, ekspansion til andre markeder og andet relateret.

Hvis du har en nyhed om en virksomhed så tøv ikke med at kontakte os på redaktion@byggetidende.dk eller +45 29 60 96 47 for at tippe os om den. For flere virksomhedsrelaterede nyheder anbefaler vi at læse nyheder på Nytfrabyggeriet.

Dansk producent fortsætter sin imponerende vækstrejse på 13. år

Endnu en gang har Dana Lim, Nordens førende producent af lim, spartel- og fugemasse, opnået en flot vækst på toplinjen. I det netop præsenterede...

Norconsult vinduer Gazelle-pris for imponerende vækst

Den rådgivende ingeniør- og arkitektvirksomhed Norconsult vinder Børsens Gazelle-pris for første gang ovenpå nogle succesfulde år med vækst og opkøb. Efter en årrække med markant...

GROHE-kampagne sikrer bedre sanitetsforhold for 2 mio. mennesker

GROHEs støtte til LIXIL og UNICEF-samarbejdet ”Make a Splash” giver 1,2 mio. EURO til omfattende sanitetsprojekter i Nigeria og Indonesien Sidste år gennemførte LIXIL-brandet GROHE...

Fra 0 til 25 mand på Fyn på tre år –...

Den fynske afdeling af entreprenørvirksomheden CJ A/S i Langeskov er siden åbningen i 2019 vokset til 25 mand og vækster fortsat. Med til afdelingen...

Roliba vækster med opkøb af produktportefølje

Den fynske handelsvirksomhed Roliba overtager produktsortiment og hertil knyttede salgsaktiviteter i L-Team, som er under samme ejerskab som Heatcom. Opkøbet sker som led i...

VICA Danmark fejrer nye showrooms i Kolding og Køge

Specialistfirma for pergolaer og terrasseoverdækninger er nu fuldt integreret i VICA Danmark, og nu også med permanent udstilling i showrooms i Kolding og Køge Glashusspecialisten...

75 år med solafskærmning

Den 3. september 2021 kan familievirksomheden, Jyllands Markisefabrik fejre deres 75-års jubilæum. Virksomheden har siden 1946 leveret solafskærmning til både private og erhvervskunder, der bl.a. tæller nogle af de mest markante byggerier som Mærsk AP Huset, Ferring Soundport, Naturkraft, Moesgaard Museum og mange andre.

Kvik A/S går all in på special bor

Kvik A/S har til huse i Vildbjerg, og her er der i årenes løb blevet fremstillet mange flotte køkkener. Resultaterne og ambitionerne er store, både når det gælder at levere kvalitetskøkkener til tiden og at være et godt eksempel for en bæredygtig fremtid.

Overvågning virker bedst hvis det er præventiv

Overvågning af udendørs arealer er mere end antallet af kameraer. Skal det forebygge tyveri og hærværk, skal det tilkobles en bemandet vagtcentral.

Ferieklar med minimal indbrudsrisiko: Sådan hjælper du boligejeren

Med de seneste lempelser af rejserestriktionerne har mange nu fundet kufferterne frem og lagt planer for rejser sydpå eller ud i det danske sommerland.

Fibercementplader giver arkitekttegnet villa kant

En familie fra Fredericia er blevet så glade for deres minimalistiske og vedligeholdelsesfri facade, at de nu får opført et sommerhus med samme facadebeklædning.

Carl Ras elever sætter fokus på bæredygtige løsninger

Fem nyudklækkede butikssælgere har netop færdiggjort deres uddannelsesforløb som handelselever hos engrosvirksomheden Carl Ras.

Fornyelse på alle hylder hos stor lift-udlejer

Slagelse Lift har købt masser af nye lifte ind i udlejningsflåden

En hyldest til hele teamet

Årsregnskabet er gjort op hos eurodan-huse, der endnu engang runder en milliard i omsætning.

ABC Pavilloner henter erfaren profil til stilling som ny økonomichef

Den midtjyske modulbygger ABC Pavilloner har netop ansat Gitte Højbjerg Henriksen som ny økonomichef. Dermed får virksomheden en stærk profil i spidsen for regnskabsafdelingen.

Nordsjællands største teknikentreprenør styrker sin position med opkøb af VVS-firma

Poul Sejr Nielsen styrker serviceforretningen og sit engagement i Hillerød med købet af det lokale VVS-firma, Erik Nielsen VVS A/S, der beskæftiger 18 medarbejdere og servicerer kunder med blikkenslagerarbejde, energioptimering samt VVS-service.

Brødrene Dahl afslutter hyldest-tour

Danmarks største grossist på VVS, Vand & Kloak har givet landets håndværkere et velfortjent klap på skulderen. Brødrene Dahl afslutter deres landsdækkende Roadshow, hvor VVS- & VA-grossistens blå Håndværkerhelte-varevogn har kørt rundt i hele landet og uddelt en stor tak til de lokale håndværkere med budskabet om at hylde de hårdtarbejdende håndværkerhelte.

Pilotprojekt skal finde formlen på bæredygtigt kontorbyggeri

Svanemærkede bygninger vinder frem som aldrig før, men til trods for den stigende interesse, er mærkningen endnu ikke nået til kontorbyggerier.

Projektchef med bred karriereprofil fejrer 25 år i Carl Ras

Lars Jensen kan i denne måned fejre 25-års jubilæum i engrosvirksomheden Carl Ras. Mulighederne for karriereudvikling har haft stor betydning for Lars Jensen, der med engagement, flid og hårdt arbejde nåede sit mål om at blive projektchef og direktionsassistent i afdelingen for forretningsudvikling i Herlev.

Færch & Co. udvider ejerkredsen

Martin Lampe indtræder som medejer og direktør i Færch & Co. med ansvar for økonomi, HR og service. Det sker som led i en konsolidering af entreprenørvirksomheden, der er vokset markant gennem en årrække.

Ny autoriseret VVS-installatør med personaleansvar til ABC Pavilloner

Michael Jensen bliver ny autoriseret VVS-installatør i ABC Pavilloner, og her kommer han til at stå for den daglige ledelse af VVS-afdelingen.

JCN Bolig er igang med at opføre ”Lille Nyhavn” i Skanderborg

Det er et eksklusivt byggeri JCN Bolig er igang med og består af 72 boliger i størrelsen 70 til 220 m2. I stuetagen er det planlagt 2.148 m2 til ”småbutikker” eller evt. restauranter.

Bast & Co er nu dansk Heidenhain Retrofit Partner

Den jyske servicevirksomhed står nu endnu stærkere med en stor international profil i ryggen. Partnerskabet betyder endnu bedre service til både nye og gamle kunder.

1192 tons dansk miljødeklareret stål til stort logistikbyggeri i Sverige

Give Steel sender 1192 tons stålkonstruktioner med EPD miljøvaredeklaration til Sverige, hvor Logistic Contractor, opfører et stort logistikbyggeri for Frode Laursen.

Jysk entreprenørfirma kommer godt fra start med en containerløsning fra Carl...

Øget effektivitet på byggepladsen, større sikkerhed og lavere omkostninger. Det er blot nogle af de goder, som Vognsen & Co. i Århus får ud af en specialindrettet containerløsning fra engrosvirksomheden Carl Ras.

Molslinjen lægger til kaj med ny administrationsbygning

På Østhavnen i Aarhus er Molslinjen rykket ind i en ny kontorbygning designet til at modstå det barske havnemiljø, der ikke er til at komme udenom på den nyetablerede færgeterminal.

Akustikproducent vil booste trivsel med nyt sortiment af farver

Den førende akustikvirksomhed Rockfon har lanceret produktlinjen Color-all, som omfatter akustiske loftplader i 34 nuancer skabt til at understøtte vores trivsel gennem såvel farver som akustiske egenskaber.

MT Højgaard Danmark skal opføre en ny ringvejsbro, der giver plads...

En ny ringvejsbro over Gudenåen skal give bedre plads til dyre- og planteliv. MT Højgaard Danmark har vundet opgaven med at opføre den 420 meter lange bro for Silkeborg Kommune.

Første svanemærkede børnehave i Høje-Taastrup Kommune

Børnehuset Rundageren i Høje-Taastrup Kommune er Ajos' første integrerede institution med Svanemærket.

Indeklima-bombe: Lovpligtige ventilationsanlæg kan gøre mere skade end gavn

Siden 2012 har det været lovpligtigt at alle nye danske boliger skal have mekaniske ventilationsanlæg. Men kun de færreste er klar over, at standardfiltrene skal opgraderes, hvis skadelige partikler skal holdes ude af hjemmet.

Udfordrende skuropsætning i en baggård til betydningsfulde naboer

Ajos har leveret og udført en spændende skuropsætning i en baggård imellem Amalienborg og Marmorkirken.

Robotter styrer Slagelses første højhus sikkert i mål

To skærerobotter fra Kobots har overtaget det hårde arbejde med at skære gipsplader på Kløverhuset i Slagelse.

Leder du efter en leverandør af kvalitets løfteværktøj, så vil BSV...

Vi har alle processerne in-house på vores fabrik i Vejen og dermed er produkterne 100% ”Made in Denmark”. Den høje kvalitet og styrke går hånd i hånd hos os.

Ajos afleverer endnu en svanemærket skole

Blot få uger efter, at Ajos opførte Danmarks første svanemærkede skole, har virksomheden fået svanemærket endnu en skole i Københavns Kommune.

Københavnsk vartegn lagde byggeplads til byens bedste udsigt

Det ikoniske tårn i Københavns Zoologiske Have, der i mere en 100 har været en central del af byens skyline, har netop gennemgået en omfattende restaurering.

Bedste årsresultat nogensinde for Dansk Boligbyg A/S

Dansk Boligbyg a/s, landsdækkende hoved- og totalentreprenør med hovedkontor i Horsens, og afdelinger i Aalborg, Odense og Roskilde, har netop afsluttet sit 23. regnskabsår med det bedste årsresultat i virksomhedens historie.

Endnu en modulserie hos Ajos a/s kan svanemærkes

Alle nyproducerede pavilloner af udlejningsvirksomhedens to modulserier kan nu leveres som svanemærkede bygninger til skoler og daginstitutioner.

Entreprenørvirksomheden Arentfeld A/S opkøber kloak- og betonvirksomhed

Hoved- og fagentreprenør Arentfeld A/S har opkøbt kloak- og betonvirksomheden Kloakentreprise v. Tim Buch Hollænder.

Komplet beredskab til byggepladsen samlet i en kompakt container

Ajos a/s har sammensat en beredskabspakke til danske byggepladser i form af en container, der rummer alt lovpligtigt beredskabsudstyr og mere endnu.

Outline Vinduer hædret med erhvervspris efter usædvanligt år

Onsdag aften blev Erhvervsprisen 2021 overrakt til Outline Vinduer ved Farsø Erhvervsråds generalforsamling. Prisen blev af erhvervsrådet tildelt virksomheden på baggrund af en særdeles positiv udvikling og for at skabe lokale arbejdspladser.

Byggematerialeproducent opruster på bæredygtighed

Øget fokus på bæredygtighed i byggeriet medfører skærpede krav til alle dele af branchen.

Nænsom skuropsætning i følsomt bymiljø

Ajos a/s leverer og opsætter ti skurvogne på Kultorvet i København i forbindelse med renoveringen af Knud Højgaards Hus. Modulerne opsættes med hensyn til pladsens brugere og et fredet træ.

Lavt CO2-aftryk og mere bæredygtighed i Ajos’ skurmoduler

Stort set alt træ, der anvendes i produktionen af Ajos' skurvogne og kontormoduler, er i dag FSC- eller PEFC-certificeret.

Biodiversitet skal være mere end grønt krymmel

Biodiversitet er ved at blive et hot emne i byggebranchen, men vi må ikke lade os forføre af projekter med lidt grønt på toppen.

Rockfons akustikprodukter er nu Cradle to Cradle certificerede

Danske Rockfon ser i høj grad den cirkulære økonomi sammen med ansvarlige produktionsmetoder som fremtidens løsning for leverandører af materialer til byggebranchen.

Ajos a/s har opført Danmarks første svanemærkede skole

Takket være nyudviklede pavillonmoduler, som efterlever Svanemærkets krav, har Ajos a/s i samarbejde med TRUST netop afleveret Danmarks første svanemærkede skole til Københavns Kommune.

Håndværkerne skal kunne være stolte af et veludført tætningsplan

Tætningsspecialisten Ljungdahl A/S dropper dampspærrefolier i genbrugsplast og vil sætte endnu mere fokus på vigtigheden af dampspærre og kvaliteten af dampspærreprodukterne i markedet, så de understøtter det håndværksmæssig godt udførte tætningsplan.

EICO leverer det bedste årsresultat nogensinde

EICO leverer et bundsolidt resultat i 2020 med en vækst i bruttofortjenesten på 55 procent samt en vækst i resultat før skat på 128 procent.

Millioninvestering i digitalisering skal bane vej for glasvirksomheds internationale gennembrud

Produktionsvirksomheden Glaseksperten har netop fået udviklet en ny innovativ digital webplatforms-løsning, der blandt andet skal øge eksporten af glas i særligt Norge og Sverige.

Nyt lakanlæg er en game changer hos højttalerproducenten DALI

Hos DALI A/S i Nørager har man mere end 35 års erfaring med fremstilling og produktion af højttalere. DALI-højttalere er kendetegnet ved sublim kvalitet og et gennemført design.

Carl Ras styrker håndværkeruddannelse på erhvervsskole i Afrika

Engrosvirksomheden Carl Ras har doneret brugt værktøj og maskiner i høj kvalitet til en erhvervsskole i Sierra Leone i Afrika. Det er sket i samarbejde med den humanitære organisation Ingeniører uden Grænser.

Produktionsomkostninger er steget med 25 procent på få måneder

Efterspørgslen efter produkter til hus og have er tårnhøj samtidig med, at dele af den globale produktions- og logistikkæde er under ekstremt pres med stigende priser og leveringstider til følge.

Hustømrerne står stærkere trods underskud i 2020

Gamle, tabsgivende byggesager kostede et underskud i 2020. Men Hustømrerne går mod lysere tider. Organisationen er styrket, og ordreholdningen er 25% større end på samme tidspunkt sidste år.

Randers Tegl investerer massivt i tagstensfabrik

Landets største teglstensproducent har øget omsætningen under COVID-19-pandemien og retter nu fokus mod et nyt kundesegment med en stor investering på Højslev Teglværk.

Nordjysk inventarspecialist optimerer med ny maskinpark

Chr. Juul Andersen har eksisteret siden 1974, og som én af de førende producenter indenfor specialinventar til hoteller, restauranter og butikker er CJA involveret i mange spændende projekter landet over.

Interessen for vildmarksbade når nye højder

Udsigten til mere tid derhjemme har fået danskerne til at købe vildmarksbade som aldrig før.

1.500 kvadratmeter farvede fliser er netop leveret til gigantisk nyt Scandic-hotel

Flise- og klinkeeksperten Mosaikhjørnet har netop leveret 1.500 kvadratmeter rustikke fliser til Scandic Spectrum i København, der bliver koncernens største hotel i Nordeuropa.

Specialiserede håndværkere renoverer Designmuseet

Halvandet år. Så længe regner Designmuseum Danmark med at være lukket. De smukke, historiske bygninger i Bredgade skal renoveres, og det er en særligt udfordrende opgave, der dels kalder på specialister, dels på moderne teknologi og materialer

Sorte akustiklofter understøtter bilmærkes grønne visioner

Volkswagen har slået dørene op til et nyt showroom i hjertet af København, hvor man fremover kan opleve bilmærkets nyeste e-modeller.

Ny bæredygtig cement udgør fundamentet til NREP’s ambitiøse grønne byggeri, UN17...

Starten på NREPs ambitiøse bæredygtighedsbyggeri UN17 Village i Ørestad markerer samtidig starten på brugen af en helt ny og bæredygtig cementtype i dansk byggeri.

Altan- og facadeleverandør får ny skandinavisk direktør

I marts tiltrådte Kristian Petermann stillingen som ny adm. direktør for Sunparadise i Skandinavien og er dermed blandt andet ansvarlig for altan- og facadeleverandørens danske aktiviteter.

Markant stigning i brugen af smartBYG på danske byggepladser

Ajos a/s oplever stor interesse for sit logistikstyringsprogram smartBYG, der kan lokalisere logistiske udfordringer, før de bliver til problemer.

ABC Pavilloner opfører 38 hotelværelser som fleksibelt modulbyggeri til Femern-projekt

Den midtjyske modulproducent ABC Pavilloner er derfor i fuld gang med at bygge i alt 38 hotelværelser til Hotel Stop’n Sleep, da hotellets eksisterende værelser allerede er fuldt booket. De nye værelser skal anvendes som en midlertidig løsning, mens det store projekt står på.

To firmaer går sammen om at opbygge super-betonbiler

Den nye betonbil-leverandør er døbt Conmat og udspringer af virksomheden Kebok i Esbjerg, som selv har kørsel med færdigbeton, og Kudsk & Nissum A/S i Vojens, som både har mange års erfaring med opbygning af specialbiler og servicering af netop betonbiler.

Styrk din faglige viden om træbyggeri

Netværksgruppen for Træbyggeri, som har eksisteret siden 2015 i regi af InnoBYG, videreføres nu i bygge- og anlægsbranchens klynge WE BUILD DENMARK.

AP Pension hylder håndværkernes arbejde på bæredygtig bygning i Kalundborg

AP Pensions datterselskab, AP Ejendomme, har sammen med totalentreprenøren, Hoffmann, torsdag den 15. april fejret rejsegilde for uddannelses- og forskningscenter, som AP Pension opfører i Kalundborg.

Bakteriedræbende flisebelægning kan også bekæmpe coronavirus

Et nyt, stort studie foretaget af den italienske flisevirksomhed Iris Ceramica Group i samarbejde med University of Milano har netop konkluderet, at fliser nu også kan spille en væsentlig rolle i kampen mod coronavirus.

Øget indtjening sikrer solidt fundament for bæredygtige investeringer

Årsregnskabet for Aalborg Portland Holding Koncernen viser en stigning i omsætningen til 9,1 milliarder kroner og et resultat før renter og skat (EBIT) på 1,3 milliarder kroner.

Ny salgsleder hos Frovin trækker på solidt branchekendskab

Vinduesproducenten Frovin, som er specialister i koblede vinduer og døre til ældre og bevaringsværdige bygninger, har netop ansat 51-årige Jan Saabye som salgsleder.

Norconsult præsenterer historisk godt regnskab for 2020

Den rådgivende ingeniørvirksomhed Norconsult har oplevet en markant vækst i det forgangne år og kan præsentere det bedste regnskab nogensinde til trods for den usikre markedssituation som følge af coronakrisen.

JCN Bolig udvider ledelsen – der også bliver aktionærer

Med en fordobling af omsætningen på 4 år har en udvidelse af ledelsen ligget i kortene. Faktisk har det været en del af virksomhedens strategiske plan.

AP Pensions Kalundborg-projekt tager fart

AP Pensions datterselskab, AP Ejendomme, har sammen med totalentreprenøren Hoffmann sat gang i anden etape i opførelsen af et uddannelses- og forskningscenter, som AP Pension opfører i Kalundborg.

AP Pension indgår totalentrepriseaftale om kæmpe projekt i Fredericia

AP Pensions datterselskab, AP Ejendomme, har netop indgået en totalentrepriseaftale med totalentreprenøren NRE Denmark A/S om AP Pensions ejendomsprojekt Carolinelund i Fredericia.

38 attraktive, almene boliger ved anlægget midt i Videbæk

I hjertet af Videbæk, vest for Herning, skal Dansk Boligbyg a/s i totalentreprise og i et samarbejde med ERIK arkitekter og Rønslev Rådgivende ingeniører, opføre 38 boliger for Boligselskabet Bomidtvest.

Vinduesproducent har store forventninger til nyudviklet trelagsvindue i tolagsramme

Hos Glaseksperten Vinduer & Døre oplever man en øget efterspørgsel på moderne, smalle vinduer. Samtidig er der kommet nye skærpede energikrav i BR18.

“Skovstjernen” har fået nyt liv med Ajos’ pavillonmoduler

En omfattende vandskade gjorde institution i Værløse uanvendelig. På kort tid opførte Ajos a/s en midlertidig løsning samme sted bestående af moderne pavillonmoduler, der opfylder BR18.

BASE Erhverv as er kåret som Danmarks bedste arbejdsplads

BASE Erhverv as, entreprenørvirksomhed med hovedkontor i Horsens og afdeling i Roskilde, er netop blevet kåret som den bedste danske arbejdsplads i entreprenør-branchen.

Nyopført godsbaneterminal sparer over to års CO2-forbrug med genanvendte materialer

I starten af det nye år kunne Port of Aalborg indvie en ny godsbaneterminal. Under anlægsarbejdet med terminalen er der anvendt overskydende genbrugsmaterialer, og det har resulteret i en markant CO2-besparelse på knap 2.000 tons, svarende til havnens samlede energiforbrug over to år.

Førende leverandør udvider med digital afdeling

Digitalisering er kodeordet for fremtidens byggeri. Derfor investerer Xella, der er verdens førende leverandør af bæredygtige byggesystemer, nu i en digital afdeling.

AP Pension gør klar til friplejehjem i Nyborg

AP Pensions datterselskab, AP Ejendomme, og Danske Diakonhjem har indgået en aftale om et kommende svanemærket friplejehjem i Nyborg med 67 friplejeboliger.

Tak for at stille krav – men husk nu renoveringen!

På Teknologisk Institut er der stor tilfredshed med, at de længe efterspurgte krav til byggebranchen nu kommer. Der er dog en ting som mangler – for vi må ikke glemme den eksisterende bygningsmasse.

CSR-indsatsen begynder allerede i skurvognen

Udlejningsvirksomheden Ajos a/s optimerer løbende sin flåde på ca. 1.200 skurvogne, så de reducerer CO2-aftrykket i hele deres levetid. Blandt andet er LED-belysning, ekstra isolering og bevægelsessensorer standard.

Knauf giver loftet tilbage til arkitekterne

Systemlofter giver let adgang til de installationer, som holder vores bygninger kørende, men de kvadratiske felter kan virke styrende for indretningen.

Holbæks første svanemærkede etageejendom står klar

Helt efter planen er beboerne i AP Pensions svanemærkede boligejendom, Østbryggen, ved Holbæk Havn så småt i gang med indflytningen.

JCN Bolig skal bygge 319 ungdomsboliger i Aarhus

Aftale om opførelsen af 117 almene boliger i Projektet hedder JOURNALISTEN og opføres for ejendomskoncernen DOMIS og omfatter 319 ungdomsboliger med fællesarealer, parkeringskælder og tagterrasser.

Ajos a/s konsoliderer sig med frasalg af kranafdeling

Indtægten fra salget skal geninvesteres i udlejningsvirksomheden, der vil styrke sin position på andre områder - herunder salg og udlejning af sine svanemærkede pavillonløsninger.

Dana Vinduer øger effektiviteten og forkorter leveringstid med én uge

Hos Dana Vinduer i Lind syd for Herning ser man nu resultaterne af en tocifret millioninvestering i et nyt produktionsanlæg, som den midtjyske virksomhed Nicholaisen har stået for at levere.

Investering i gas skal sikre markant CO2-reduktion hos Aalborg Portland

Med en investering på 40 millioner kroner og en nyligt indgået aftale med Evida er Aalborg Portland klar til at blive koblet på gasnettet i 2022.

Affaldssortering skaber øget bæredygtighed på byggepladsen

Som byggepladsentreprenør på Nyt Hospital Hvidovre har Ajos a/s skabt en effektiv og dynamisk miljøcentral til de mange forskellige former for byggeaffald.

Lillegården El overtager Simested El-Service

Lillegården El i Hobro overtager himmerlandske Simested El-Service, herunder de to underafdelinger Vammen El-Service og Ålestrup El-Service.

Frosne vandledninger koster dyrt på danske byggepladser

Ajos' specialister har travlt på byggepladser landet over med at udføre el-tracing på vandledninger.

Temperatur, lys og akustik påvirker helbredet og trivslen

I Norden tilbringer vi gennemsnitligt 90 % af vores tid indendørs, så et godt indeklima er afgørende for vores sundhed og velvære.

Større præcision og effektivitet i klitterne

Med købet af en Komatsu PC138US-11 med Topcon 3D maskinstyring har PJP Murer- og Entreprenørforretning forstærket sin positive udvikling.

Fremtidens grønne cement bliver nu udrullet hos en af landets største...

Spæncom har som en af de første elementproducenter implementeret Aalborg Portlands FutureCEM i produktionen af betonelementer.

Give Steel A/S underskriver FEMERN-kontrakt

En større totalentreprise er landet hos den danske stålproducent Give Steel A/S i Brande.

Vinduesproducent springer lavsæson over og ansætter 25-30 nye medarbejdere

Mens coronakrisen har udfordret mange brancher i løbet af det seneste år, så buldrer byggeriet fortsat derudaf. Det mærker man i høj grad hos vinduesproducenten Outline, som har usædvanligt travlt.

Brødrene Dahl sætter historisk sikkerhedsrekord

Mange års systematisk indsats sender nu Brødrene Dahl op i arbejdsmiljøets superliga. Landets største grossist inden for VVS, Vand & Kloak lukkede 2020 med et rundt nul i arbejdsulykker med fravær.

Hos Ajos skræddersyes alle skurvognsløsninger

Hos udlejningsvirksomheden Ajos a/s bliver alle skurvognsløsninger tilpasset til kundens behov uanset omfanget.

Første montering af Topcon semiautomatisk gravesystem i Danmark

Som de første i Danmark har Erik Pedersen A/S fået monteret Topcons semiautomatiske gravesystem på deres Komatsu PC138US-11 gravemaskine.

SENESTE ARTIKLER