Norconsult vinduer Gazelle-pris for imponerende vækst

Norconsult vinder Gazelle-prisen 2022

Den rådgivende ingeniør- og arkitektvirksomhed Norconsult vinder Børsens Gazelle-pris for første gang ovenpå nogle succesfulde år med vækst og opkøb.

Efter en årrække med markant vækst belønnes Norconsult nu med Gazelle-prisen. Den rådgivende ingeniør- og arkitektvirksomhed har de seneste år præsteret en stærk vækst – senest med årsregnskabet for 2021, der blev virksomhedens bedste til dato med en omsætning på 342 mio. kroner. Det svarer til en omsætningsvækst på 61 % i forhold til 2020, der var det hidtidige rekordår.

Kåringen vækker glæde i Norconsult, der modtager prisen for første gang.

Norconsult Thomas B Rasmussen
Administrerende direktør Thomas B. Rasmussen. Foto: Norconsult

“Vi er meget glade for at modtage Gazelle-prisen. Det er en fantastisk præstation, som alle hos Norconsult kan være stolte af. Jeg vil gerne takke vores dygtige medarbejdere, der har lagt fundamentet for kåringen med solid rådgivning og projekter med fokus på enkelthed, kvalitet og effektivitet,” siger adm. direktør Thomas Bolding Rasmussen og fortsætter:

 

 

“Det er en meget imponerende bedrift taget i betragtning af vores størrelse, der alt andet lige gør det svært at leve op til de vækstkriterier, der stilles.”

Også på medarbejdersiden har Norconsult haft vokseværk. Siden 2017 er antallet af medarbejdere gået fra 60 til ca. 450, og fem opkøb har givet en bredere palet af kompetencer.

“Vi har styrket vores position i markedet med en stribe opkøb af både ingeniør- og arkitektvirksomheder, som har givet os flere kompetencer og positive synergier, som kommer både medarbejdere og vores kunder til gode. Det er en betydelig del af forklaringen på vores gode resultater de senere år,” siger Thomas Bolding Rasmussen.

Gazelle-prisen
Siden 1995 har Dagbladet Børsen uddelt Gazelle-prisen, der hædrer virksomheder, som har fordoblet nettoomsætningen eller bruttoresultatet i løbet af fire regnskabsår. Samtidig skal væksten være positiv i samtlige fire år, og der skal være et overskud på den primære drift samlet set i perioden.

Gazelle-prisen fejres den 8. december i Falkoner Salen i København. Her kåres vindere fra Region Hovedstaden og landsvinderen, der gives til Danmarks hurtigst voksende virksomhed.

Tidligere artikelBygma opruster på bæredygtighed – ansætter bæredygtighedskonsulent for Region Fyn og Syd
Næste artikelAART står bag ny bæredygtig kontorbygning til Grundfos