2022 har været præget af stigende inflation og energipriser. Mange har haft færre penge mellem hænderne. Alligevel er interessen for orangerier og havestuer stadig til stede.

Interessen for glasbygninger er ikke forsvundet. Det oplevede Henrik Bornø, CCO hos VICA Danmark, da de i november fejrede den fulde integrering af pergola-producenten Alument Outdoor i VICA Danmarks portefølje med et åbent hus-arrangement:

”Er der interesse for investeringer i glasbygninger med den nuværende stramme samfundsøkonomi? Det var spørgsmålet, vi alle var spændte på at få svar på, og derfor var det virkelig dejligt, at de familier, jeg talte med, stadig er begejstrede for at øge udetiden. Det er livskvalitet at forlænge udesæsonen og at kunne opholde sig under himlens tag uanset vejret, og det er en trend, der er vedvarende,” fortæller Henrik Bornø.

Ønsket om flere kvadratmeter ser ud til at fortsætte ind i 2023

Da VICA Danmark overtog Alument Outdoor tidligere på året var det med henblik på at sikre den fortsatte vækst fremover og udvide sortimentet til at være mere end glasbygninger. Alument Outdoor laver pergolaer og komplementære ”rum” til de klassiske flotte VICA glasbygninger.

Og nu hvor den fulde integration har udmøntet sig i et konkret showroom og en udvidelse af VICA Danmarks produktlinje, er de klar til at gribe familiernes ønske om flere kvadratmeter til udendørs nærvær og kvalitetstid med familien. Et ønske, som kun ser ud til at fortsætte:

”Når vi ser i spåkuglen for 2023, ser interessen ud til at blive ved med at være der. Familier ønsker at forlænge sæsonen med en ny glasbygning eller en overdækning, der holder vand og blæst ude, men muliggør udetid,” siger Henrik Bornø og tilføjer: ”Med den fulde integrering af Alument Outdoor er der nu yderligere 500 kvm. showroom i Kolding, hvor familierne kan blive inspireret til at tilbringe mere tid sammen udendørs i deres uderum.”

Det store showroom med inspirationsbygninger findes i industrikvarteret i Kolding på Nordager og har dagligt åbent, også om lørdagen.

Tidligere artikelNyt prestigeprojekt i Solrød trodser motorvejsstøj
Næste artikelBygma anvender influencere og egne medarbejdere i jagten på nye elever