Årsregnskabet er gjort op hos eurodan-huse, der endnu engang runder en milliard i omsætning.

Men det er ikke tallene, der er mest i fokus hos administrerende direktør Thomas Dahl:

“Det har været et anderledes år, og vores medarbejdere har arbejdet under vanskelige forhold. De fortjener den største ros og respekt, for den måde de har håndteret hele situationen på”.

For efter at boligmarkedet dykkede i begyndelsen af 2020, begyndte det i foråret at tage fart. Efterspørgslen på huse og grunde steg og skabte travlhed, alt imens der skulle arbejdes hjemmefra og tages diverse corona-hensyn både i forhold til kunderne og i forhold til hele værdikæden i øvrigt.

Branchetravlhed og stigende priser

Prisstigninger på råvarer og byggematerialer, har været og vil fortsat være en udfordring for branchen – også i den nærmeste fremtid.

Men på trods af de udfordringer, det medfører, er eurodan-huses direktør taknemmelig for, at byggebranchen ikke har været hårdt ramt af pandemien:

“Vi har opnået et godkendt resultat, som vi er meget stolte og ydmyge over”.

Årsregnskabet hos virksomheden viser et resultat på knap 59 mio. før skat.

Forventninger til fremtiden

Hos eurodan-huse ser man positivt på fremtiden, og håber på en mere normal verden.

“Vaccineprogrammet er ved at rulle igennem. Vi kan rejse, gå til koncerter osv., og det vil helt sikkert fylde danskernes tid i efteråret”, siger Thomas Dahl.

Han er sikker på, at der fortsat vil blive investeret i nye boliger, som kan danne rammerne omkring familien, og som fungerer optimalt, hvis vi igen bliver ramt af en corona lignede sygdom

“Hjemmet har fået en mere central rolle. Vi skal kunne leve hele livet herfra. Der skal være plads til både arbejde og fritid. Og når vi bruger mere tid i hjemmet, skal det fungere godt, og være et sundt og rart sted at være”, afslutter direktøren.

Tidligere artikelABC Pavilloner henter erfaren profil til stilling som ny økonomichef
Næste artikelFornyelse på alle hylder hos stor lift-udlejer