Slagelse Lift har købt masser af nye lifte ind i udlejningsflåden

Der skal nyt til hos den store lift-udlejer Slagelse Lift, selv om der stadig er masser af power i det hidtidige. Virksomheden med godt 40 år på bagen har skiftet ikke færre end 11 Manitou-maskiner ud i løbet af den seneste tid.

Far og søn, Thomas og Anders Lindboe, er sammen ved roret i Slagelse-firmaet i det daglige. Thomas Lindboe grundlagde Slagelse Lift i begyndelsen af 1980, og siden er det gået, som det bør gå med lifte: Op.

Slagelse Lift har i dag tre afdelinger med 30 medarbejdere og omkring 225 liftenheder til udlejning.

”Vi fortsætter med af vækste og udvider udlejningsflåden konstant. Når det gælder Manitou-lifte, tager vi fat i salgskonsulent Michael Lehnshøj hos Scantruck, som vi har en rigtig god kemi med. Foruden gode maskiner, handler det jo om, hvad man ellers får med i form af backup. Det har kæmpe værdi for en udlejningsforretning at have gode leverandører, og at en aftale er en aftale. Scantruck er også gode til det med brugte maskiner. Oftest forøger vi vores flåde med nye maskiner, men vi skal jo også af med nogle af de brugte”, forklarer Anders Lindboe.

Følger markedets trend

Når han sætter sig sammen med Michael Lehnshøj fra Scantruck og laver aftaler om nyt grej til Slagelse Lift, har Anders Lindboe ofte helt konkrete ønsker med på listen.

”Vi møder hele tiden større efterspørgsel i markedet efter specifikke Manitou-maskiner, og det er vigtigt for os at følge den trend, der er i markedet. For Manitou-teleskoplæsserne over en kam gælder, at de er noget af de mest driftsikre, vi oplever. Samtidig er kunderne vant til at køre med netop Manitou, og det er vigtigt for en udlejningsvirksomhed, at kunderne kender og har et godt forhold til de mærker, vi udlejer”, siger Anders Lindboe.

Da han blev fastansat i sin fars firma i 2013, rådede Slagelse Lift over omkring 100 lift-enheder. Makkerskabet mellem far og søn har tydeligvis været frugtbart. Dels er der altså omkring det dobbelte antal enheder i udlejningsflåden anno 2021. Og dels har hovedkvarteret i Slagelse fået to satellitter i Næstved og Glostrup.

11 nye

Der skiftes løbende ud i materiellet, som også har tendens til at vokse. Senest har Slagelse Lift skrevet 11 nye, røde franskmænd på maskinlisten. Nemlig to nye Manitou MT1840 teleskoplæssere og to styk Manitou 180ATJ bomlifte. Tillige en MT933 fra Manitous Easy-serie af teleskoplæssere, tre styk af Manitous største teleskoplæsser-hit, MT625, og et eksemplar af Manitous kompakte knækarmsbomlift ManGo12.

Scantruck har også leveret to af de største Manitou-bomlifte, modellen 280TJ med arbejdshøjde på 28 meter. Dem havde Slagelse Lift i forvejen to af, så firmaet nu kan byde på hele fire at de mest højtrækkende. Foruden de 28 meter arbejdshøjde, byder 280TJ-liftene også på såvel høj kapacitet med op til 350 kg i kurven, samt godkendte vinduesbeslag.

Tidligere artikelEn hyldest til hele teamet
Næste artikelCarl Ras elever sætter fokus på bæredygtige løsninger