Michael Jensen bliver ny autoriseret VVS-installatør i ABC Pavilloner, og her kommer han til at stå for den daglige ledelse af VVS-afdelingen. Med ansættelsen vil den midtjyske virksomhed desuden styrke sit fokus på energirenovering og -​effektivitet i endnu højere grad.

ABC Pavilloner i Engesvang, som producerer midlertidige modulløsninger, som anvendes til alt lige fra kontorbygninger, daginstitutioner og boliger, har netop ansat Michael Jensen, 55 år, som ny autoriseret VVS-installatør.

I stillingen skal Michael stå for den daglige ledelse af VVS-afdelingen, mens Michaels ansvarsområder desuden tæller kvalitetssikring samt det overordnede ansvar for beregninger og kalkulationer i forbindelse med entrepriser. Herudover skal han varetage styringen af indkøb og materialer.

Med ansættelsen af Michael Jensen får ABC Pavilloner desuden tilført kompetencer og viden om energirenovering og -​effektivitet, som i forvejen er et indsatsområde i virksomheden. Michael Jensen har nemlig senest været ansat i en stilling som underviser på uddannelsesinstitutionen Mercantec i Viborg, hvor han var tilknyttet uddannelsen VVS-energispecialist, og derfor kommer han med den nyeste viden inden for området.

Michael Jensen har taget en lærlingeuddannelse inden for VVS- og blikkenslagerfaget og har efterfølgende uddannet sig til autoriseret VVS-installatør ved Erhvervsakademiet Dania i Hadsten. Privat bor Michael i Skals.

Tidligere artikelJCN Bolig er igang med at opføre ”Lille Nyhavn” i Skanderborg
Næste artikelFærch & Co. udvider ejerkredsen