Foto: Ny Biesse Akron 1300 kantlimer har fundet sin plads på værkstedet og er klar til at løse de mangeartede opgaver hos inventarproducenten, Chr. Juul Andersen A/S

Chr. Juul Andersen har eksisteret siden 1974, og som én af de førende producenter indenfor specialinventar til hoteller, restauranter og butikker er CJA involveret i mange spændende projekter landet over. Har du overnattet på et Zleep hotel, spist på Sunset Boulevard eller besøgt Odense Musikhus, så er det blot nogle af de steder, hvor CJA´s inventarløsninger pryder lokalerne.

Virksomheden er 100% danskejet og er i dag en del af Tom Jakobsen Holding ApS. I 2019 flyttede firmaet til nye flotte lokaler i Aabybro, og nu er tiden kommet til at optimere maskinparken. 3 nye maskiner er indkøbt for at øge fleksibiliteten og understøtte kapacitetsbehovet.

-Værkfører, Mikael Brusk forklarer, at maskininvesteringen er noget, som man har overvejet længe, og  i samarbejde med Junget har man fundet en god løsning. De nye maskiner afspejler således den kvalitet, vi laver, og udgør grundstammen i vores produktion. Junget har igennem mange år vedligeholdt og serviceret CJA´s  gamle maskiner. Da det blev tid til at investere i nye, var det derfor oplagt også at spørge dem til råds og få et tilbud. Vi ved jo, hvad Junget står for, og vi har tillid til, at de holder, hvad de lover.

Den nye Biesse CNC maskine af typen Rover A gør det muligt for CJA at lave en effektiv og fleksibel udfræsning og bearbejdning af emner. CNC maskinen er udstyret med CAD/CAM systemet bSolid, som er nyt for teamet hos CJA. 4 CNC-operatører har derfor været på skolebænken hos Junget for at blive undervist i bSolid, og Mikael Brusk, der selv var én af deltagerne på kurset, tilstår gerne, at det var nogle lærerige dage.  
-Alt nyt er jo svært men i dette tilfælde bestemt også spændende og lærerigt. Hos os behøver vi ikke den hurtigste bearbejdning, da der laves mange unika løsninger. Til gengæld skal det gerne være rigtig første gang, og kvaliteten skal være er i top, og her kan bSolid blive en stor fordel, siger en tilfreds værkfører.

Den nye pladesav er en lodretstående Striebig sav, som gør det nemt at ilægge og opskære plader efter behov,  mens kantlimeren Akron 1300 er en brugervenlig enkeltsidet kantlimer, der passer til en mangeartet produktion. Alle tre maskiner er blevet leveret i 2021, og den sidst ankomne er den pladsbesparende Striebig sav, som blev leveret for få uger siden.  

Med en ny maskinpark på plads er vejen banet for mange nye inventar projekter hos Chr. Juul Andersen. der melder om travlhed og søger flere folk til snedkeriet i Aabybro.

Tidligere artikelInteressen for vildmarksbade når nye højder
Næste artikelTema: Almene boligselskaber rykker på grøn omstilling