VICA Danmark fejrer nye showrooms i Kolding og Køge

Vica showrooms i Kolding og Køge

Specialistfirma for pergolaer og terrasseoverdækninger er nu fuldt integreret i VICA Danmark, og nu også med permanent udstilling i showrooms i Kolding og Køge

Glashusspecialisten VICA Danmark overtog tidligere på året Alument Outdoor. Nu er produktporteføljen integreret i VICAs showrooms i Kolding og Køge. Kolding er udvidet med hele 500 kvm til lejligheden, mens Køge er udvidet med udstillinger både inden døre og udenfor.

Det vakte opsigt i branchen, da VICA Danmark tidligere på året overtog Fredericia-virksomheden Alument Outdoor for at udvide deres produktsortiment og overtage specialisterne i pergolaer, overdækkede terrasser og glasværn.

Virksomhedens 12 medarbejdere er i mellemtiden flyttet til hovedkontoret i Kolding, og nu er man klar til at markere udvidelsen af VICA Danmarks to store showrooms i henholdsvis Kolding og Køge.

”Vi er meget glade for udvidelsen af vores portefølje med Alument-produkterne og kompetencerne inden for overdækkede terrasser, glasinddækninger og pergolaer,” siger direktør Dan Due Nielsen.

”Vi har bygget vores showrooms om, udvidet og tilpasset dem til de nye produkter, så vores kunder kan lade sig inspirere af mere end online-billeder og kataloger, men opleve kvalitet og muligheder live på stedet.”

Vica Danmark showroom i Kolding

I Køge har man udvidet udstillingen med produkter fra Alument både inden døre og udenfor, hvor de i stil med resten er udstillingen er stylet med inspirerende møbler og interiør fra kendte, danske brands.

I Kolding har man endda udvidet den eksisterende 1.700 m2 store udstillingen med yderligere 500 nye kvadratmeter inden døre for at have plads til det hele.

”Selvom der er en vis krisestemning i samfundet med inflation og andre udfordringer, er der stadig mange, der drømmer om og ønsker sig forbedringer af deres hus med en glastilbygning, der forskønner hus og forlænger udesæsonen. Det bidrager Alument-produkterne i den grad også til,” siger Dan Due Nielsen.

Vica Danmark showroom i Køge”Vores kunder kan få lavet specifikke tegninger af løsninger og projekter, som man kender det fra VICA-produkterne, og det sætter mange tanker i gang hos husejerne,” forklarer direktøren.

Integrationen af den nye produktlinje fra Alument Outdoor markeres med et stort event i de to store og nye showrooms i weekenden den 12. og 13. november, men kan allerede nu besigtiges på de to VICA-lokationer.

 

Virksomhedsfakta

  • VICA Danmark er grundlagt af Carsten Burles-Piihl og Anders Christiansen i 2004 i Kolding (www.vica.dk).
  • Der sælges bygninger i glas – orangerier, drivhuse, udestuer og pavilloner – samt tilhørende interiør og tilbehør, også i eget design og i eget brand.
  • VICA Danmark sælger direkte til slutbrugerne via to showrooms i Kolding og Køge samt via onlinesalg, hvor man hjælper kunderne med alt fra projektering og tegning til opførelsen ved de enkelte husstande eller virksomheder.
  • Koncernen har også selskabet RUMM Living, der producerer og sælger interiør og tilbehør specielt til uderummene i glas, som VICA Danmark og Alument Outdoor producerer (www.alument-outdoor.dk).
  • Virksomheden er fem gange siden 2015 blevet hædret med Børsens Gazelle-pris, der tildeles virksomheder med bemærkelsesværdige væksttal. I år er de for anden gang nomineret til EY Entrepreneur of the year.
  • Siden december 2021 har den tidligere Huskompagniet-direktør Dan Due Nielsen været i spidsen for den ekspansive virksomhed med de to ejere i baggrunden som arbejdende bestyrelsesmedlemmer.
  • Alument Outdoor i Fredericia er grundlagt af Thomas Kronberg og bliver nu en integreret del af VICA Danmarks set-up. Alle medarbejdere rykker med over i den nye konstellation. Alument Outdoor er rykket fra Fredericia til VICA Danmarks lokaler i Kolding og Køge og bliver en del af VICAs samlede salgskoncept.
Tidligere artikelHvordan kan varmepumper gøre din bolig mere bæredygtig?
Næste artikelRoliba vækster med opkøb af produktportefølje