Jorton

Beskrivelse:
I 1932 blev den danske virksomhed Jorton etableret. Jortons rejse startede med mindre opgaver som kloak og vejarbejde, men fik efter krigen større entreprisearbejde at se til. Jorton begyndte for alvor at vækste da de i 1953 red med på den industrialiserede bølge.

Jorton målsætning er at være en forretningsmæssigt efterspurgt samarbejdspartner, hvor der er stor fokus på kundetilfredshed. Gennem kompetente og ambitiøse medarbejdere, har Jorton en god mulighed for at styrke sin position i den danske byggebranche.

For at sikre den bedste oplevelse for kunden og samarbejdspartnerne, har Jorton bygget sin organisation op på 3 vigtige nøgleord: Omstillingsparathed, pålidelighed og kundetilfredshed. Jorton ønsker at have en god og vedvarende dialog med sine interessenter. Både internt og eksternt. Dette mener Jorton er nøglen til succes.

Gennem pålidelighed ønsker Jorton at skabe skarpe samarbejder med andre virksomheder i branchen. Netop derfor ønsker Jorton at holde alle aftaler åbne og reelle, samtidig med at de indgåede aftaler altid overholdes.

I dag er Jorton vokset fra at være en lille lokal entreprenørvirksomhed, til at være en landsdækkende organisation med en bred vifte af opgaver. Mængden af arbejdsopgaver er steget, men det er størrelsen på dem også. Jorton fortsætter med vækste fordi de sammen værdier går igen, og det har de gjort siden 1932.

Kontaktoplysninger:
Jorton
Robert Fultons vej 16
8200 Aarhus N

aarhus@jorton.dk
Tlf: 89 30 45 00

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER