MEDLEMSKAB

Tak for din interesse i et medlemskab på Byggetidende.dk. Vores onlinebaserede medlemskab sikrer din virksomhed større eksponering til jeres målgruppe og andre andre interessenter i bygge- og anlægsbranchen, hvilket mange virksomheder allerede gør brug af. Du finder en liste over aktive medlemmer her.

Din virksomhed fortjener den bedste og bredeste eksponering som muligt. Markedsføringen er i dag i større og større grad noget som sker online, da det med hjælp af data er nemmere at gøre din markedsføring så specifik og værdifuld som muligt. Online er der dog mange muligheder og tiden i hverdagen er knap. Du kan derfor med et medlemskab nå bredt ud til din målgruppe, samarbejdspartnere og andre interessenter, uden at markedsføringen bliver en byrde i din hverdag.

Vi har månedligt mellem 4.000-6.000 besøgende og samtiden følger mere end 7.500 personer Byggetidende på sociale medier. Du kan derfor nå langt ud med din virksomhed og jeres nyheder.

Som medlem hos Byggetidende opnår du følgende muligheder:

Online medlemsprofil
– Virksomhedsbeskrivelse
– Logo og nødvendige kontaktoplysninger
– Link til hjemmeside og sociale medier
– Deling af alle de medlemsartikler, som I ønsker
– Deling af jeres kataloger og prislister
– Deling af jeres produkter, services og events

Eksponering:
– Jeres logo vil fremgå på forsiden
– Jeres medlemsartikler deles på forsiden af byggetidende.dk
– Jeres medlemsartikler deles på sociale medier
Du finder os på LinkedIn her.
Du finder os på Instagram her.

Pris på medlemskab netop nu:


Ønsker du yderligere eksponering har vi også en løsning, der passer til dig

Udover vores medlemskab tilbyder vi nemlig andre eksponeringsmuligheder, som kan skræddersyes til netop dit behov. Vi har virksomheder som gør brug at yderligere eksponering i form af indrykning af bannerannoncer på forsiden af byggetidende.dk. Derudover har vi også flere som ønsker deres medlemsartikler, jobopslag og event delt i vores nyhedsbrev. Gældende priser for yderligere eksponering afhænger af periodens varighed og den ønskede type af eksponering.

Kontaktoplysninger
Hvis du ønsker købe et medlemskab eller blot har spørgsmål, så kontakt os gerne. Så fortæller vi gerne mere om hvordan vi kan hjælpe netop din virksomhed med at blive synlig.
Mail: redaktion@byggetidende.dk
Tlf.: +45 22 16 38 15

MEDLEMSLOGO

Medlemslogo: (Farve)
Du er som medlem velkommen til at indsætte vores “Medlem af Byggetidende” logo. Det findes i farverne: grøn, sort og hvid. Du kan downloade filerne her.

SENESTE ARTIKLER