Foto: STARK 

En stigende efterspørgsel på arbejdstøj har fået STARK Aalborg til at knopskyde. Den 30. januar åbner en 850 kvadratmeter stor forretning, som skal sætte nye standarder for branchen. 

STARK Aalborg slår snart dørene op til en ny forretning med arbejdstøj til håndværkere og private selvbyggere. Med sine 850 kvadratmeter bliver den nye Workwear Megastore den største forretning af sin slags i Nordeuropa.

Faguddannet personale vil fra d. 30. januar stå klar til at tage imod de nye kunder og klæde dem godt på fra top til tå med arbejdstøj af høj kvalitet.

 Vi er rigtig glade for, at vi snart kan byde kunderne inden for i den nye Workwear Megastore i Aalborg. Selvom vi lever i en tid, hvor meget efterhånden foregår digitalt, tror vi på, at vores kunder ønsker en fysisk butik med et bredt sortiment, hvor de kan mærke varerne med deres hænder, afprøve pasform og funktionalitet og derigennem gøre et godt køb. Som håndværker knokler man dag ud og dag ind, og derfor er kvaliteten af ens arbejdstøj og sko afgørende”, siger Torben Hald Christensen, butikschef i STARK Aalborg, der administrerer Workwear Megastore. 

 Mere med hjem

Kunderne vil ikke kun blive mødt af et større produktudvalg i den nye Workwear Megastore i Aalborg. Ifølge Torben Hald Christensen skal et besøg i forretningen være en oplevelse, hvor kunderne får mere med hjem end blot et par arbejdsbukser. 

Vores ambition er at give kunderne en god oplevelse. Går den enkelte kunde ud af vores forretning med en oplevelse af, at de fik kompetent vejledning og produkter skræddersyet til dem, så er jeg sikker på, at vi kan tilbyde noget mere, som kunderne ikke kan få ved at gå online”, siger Torben Hald Christensen

Der vil på åbningsdagen blive serveret kaffe og rundstykker allerede fra kl. 6.00, mens kunderne senere på dagen kan stille den lille sult med lækre hotdogs. 

 “Vi åbner med et brag og håber på, at mange vil komme forbi og få en god start på dagen i vores Workwear Megastore”, siger Torben Hald Christensen.

 

Tidligere artikelKøbenhavns Kommune inviterer byggebranchen til dialogmøde
Næste artikelNy salgsdirektør hos akustikproducenten Rockfon