Foto: Rockfons nye salgsdirektør, Jesper Dehn.

Rockfon, som er førende akustikproducenten, har ansat en ny salgsdirektør. Den nye salgsdirektør hedder Jesper Dehn og har solid erfaring med ledelse og salg i byggebranchen og rådgivning inden for tekniske produkter. 

Rockfon, som er førende producent af akustiske designløsninger, har ansat en ny salgsdirektør. Den 36-årige Jesper Dehn skal med sin nye rolle styrke den kommercielle udvikling gennem nytænkning og rådgivning om brugen af Rockfons akustiske produkter. 

Jesper Dehn har solid erfaring fra byggebranchen. Tidligere har han været salgschef ved Husqvarna og bygge grossisten Brdr. A&O Johansen. Senest kommer han fra en stilling som salgsdirektør hos den belgiske koncern Aliaxis. Ydermere har Jesper Dehn taget en MBA fra Middlesex University, hvoraf kombinationen af praktisk og teoretisk erfaring har givet ham kompetencer, som han kan bruge i sit nye job: 

Jeg har mange års erfaring fra både producent- og distributionsleddet i byggebranchen, primært indenfor salg af tekniske produkter. Jeg ved, at markedet og kundernes efterspørgsler ændrer sig hele tiden, og derfor er det ekstra vigtigt, at vi både lytter til markedets behov og samtidig inspirerer markedet med Rockfons løsninger”, fortæller Jesper Dehn. 

Meningsfuldt

Hos Rockfon ser man ansættelsen af Jesper Dehn som et naturligt svar på markedets behov. 

Vi mærker i høj grad en interesse for akustiske designløsninger i Danmark, og det afføder et behov for rådgivning om vores produkters udnyttelse. Med Jesper har vi fået en rigtig stærk spiller med på holdet, og vi ser tydeligt fordelen ved hans kendskab til distributionsmarkedet. Han forstår markedet og kan komme med kompetent rådgivning, som skaber mærkbar værdi”, fortæller Business Unit Director ved Rockfon, Christian Agner. 

Selv ser Jesper Dehn i høj grad frem til at få Rockfons designløsninger tæt ind på livet. Jesper Dehn fortæller:

Jeg synes, det er enormt givende at arbejde i en virksomhed, der går op i menneskers trivsel og velvære – og som arbejder med løsninger og produkter, der opfylder dette. Det er fede produkter, som yder det mest optimale i forhold til akustik, design og lys, og som samtidig sikrer, at alt er i orden i forhold til det brandtekniske. Det er en vildt spændende rolle, jeg har fået”, afslutter Jesper Dehn. 

Tidligere artikelNordeuropas største forretning for arbejdstøj åbner i Aalborg
Næste artikelHPH Totalbyg overtager Dansk Halbyggeri