SAWO

Beskrivelse:
Med sine 320 dygtige og kompetente medarbejdere, fordelt på i alt 15 afdelinger i hele landet, er SAWO Nordeuropas største leverandør af lasthåndteringsudstyr. SAWO’s tekniske afdeling er godt bemandet af teknikere og ingeniører der har hver sit kompetenceområde. Ud fra 55 års erfaring med mange specialopgaver, er SAWO godt udrustet til selv de mest komplekse opgaver.

SAWO tilbyder landsdækkende service alle årets 365 dage. Her i blandt de lovpligtige sikkerhedseftersyn og andre vedligeholdelseseftersyn. SAWO tilpasser sig kundens individuelle behov på de løbende service- og vedligeholdelsesaftaler og udfører årligt mere end 6.500 lovpligtige eftersyn.

SAWO har sine egne uddannelsesfaciliteter, hvor medarbejdernes kompetencer hele tiden bliver opdateret så de stemmer overens med de nyeste teknikker. Med de bedste komponenter og materialer hjælper dette med at sikre slutproduktets effektivitet, indbygget sikkerhed og lang levetid.

Før levering af slutproduktet foretager SAWO en gennemgående kontrol for at sikre den gode oplevelse hos kunden. Efter levering instruerer SAWO’s kompetente medarbejdere, i produktets funktion, anvendelse og vedligeholdelse. Med i leveringen følger garanti og landsdækkende service.

SAWO afgiver altid tilbud med fokus på kundens lønsomhed, så de hensigtsmæssigt tager udgangspunkt i kundens individuelle behov. Ved skarp dialog og en gennemgående vejledning, tror SAWO på at sikre det bedste resultat for kunden.

Kontaktoplysninger:
SAWO A/S
Industrimarken 1
9530 Støvring

sawo@sawo.dk
Tlf: 57 00 81 13

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER