Nederman

Beskrivelse:
Nederman tilbyder produkter og løsninger til industriel luftfiltrering, som overholder krav til både rentabilitet og kvalitet. Nederman har en længere historie bag sig, som rækker tilbage til 1944 hvor Philip Nederman grundlagde virksomheden. Virksomheden blev hurtigt en pioner indenfor løsninger til kontrol af luftforurening i produktionsvirksomheder. Siden har Nederman fortsat udviklet løsninger og produkter som medvirker til en mere sikker, ren og effektiv arbejdsplads for medarbejdere i mange brancher.

Virksomheden Nederman har omkring 1.900 medarbejdere fordelt på 25 lande. De har distributører i 30 lande herudover, samt 12 produktionsfaciliteter fordelt over hele verden. Virksomheden er børsnoteret og har deres hovedsæde i Helsingborg i Sverige.

Nederman har en klar målsætning om at de ønsker at beskytte mennesker, kloden og produktion mod skadelige virkninger fra industrielle processer. Med det vil virksomheden gerne bidrage til en effektiv produktion, hvor miljøet forbedres og arbejdspladsen gøres mere sikker for medarbejderne Eksempelvis frembringes støv og røg ved nogle produktionsmetoder, som dermed skal opganges effektivt og sikkert. Her kan Nederman hjælpe med effektive løsninger der overholder lovgivningen og dermed bidrager til sundere arbejdsmiljøet i produktionsvirksomheder.

Nederman oplever at deres kunder tilpasser sig verdenens situation og derfor etablere mere rene, fleksible og effektive produktionssystemer. De kunder vil gerne have en leverandør der deler samme værdier og passion for det sunde arbejdsmiljø, hvortil Nederman er et godt match.

Kontaktoplysninger:
Nederman Danmark
Industrivej 13
9550 Mariager, Assens

Mail: info@nederman.dk
Tlf.: +45 99 68 09 00

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER