Glascom

Beskrivelse:
Glascoms blev i 2005 etableret i Slagelse. Her gik et par erfarne glasfolk sammen om at skabe en moderne grossistvirksomhed, med fokus på service. Allerede fra begyndelsen var det målet at forene teknisk rådgivning, information, leveringssikkerhed, fleksibilitet, pris sammen med viljen og lysten til at gøre en forskel.

Denne formel har indtil videre været en succes og i dag beskæftiger virksomheden mere end 45 medarbejdere fordelt på lager- og kontorfaciliteter i hhv. Slagelse, København og Aarhus.

Glascom er desuden medlem af Glasindustrien og omfattet af garantiordningen. Glascom kan leverer alle former for termoløsninger. Det gælder bl.a.: Energiruder, Solafskærmende ruder, brandruder, facadeglas, lydruder, persienneruder, intelligente termoruder, sikringsruder, selvrensende ruder, ornament ruder, sprosse ruder og mange flere.

Derudover kan Glascom leverer alle former for glasløsninger, herunder også alle former for beslag: Float, ornamenter, hærdet, lamineret, hærdet og lamineret, emalit, silketryk, bøjet glas og mange flere.

Vores servicemedarbejdere er altid parat til at hjælpe med både råd og vejledning. Alle medarbejdere har stor erfaring og viden fra glasbranchen og kan dermed trække på et omfattende netværk. Dette kommer alle kunder til gode, da de altid kan forvente hurtige og kompetente svar og råd.

Glascom kan levere tilbud og projektberegninger hurtigt og præcist, og kan desuden bidrage med tekniske løsninger og dermed optimere de færdige løsninger.
Glascom har desuden via datterselskabet Dansk Glassliberi adgang til eget hærderi og dermed en leveringssikkerhed som er helt unik og ikke mindst meget fleksibilitet.

Kontaktoplysninger:
Glascom
Nordvej 10
4200 Slagelse

Mail: info@glascom.dk
Tlf.: +45 5858 1500

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER