EKJ Rådgivende Ingeniører A/S

Beskrivelse:
EKJ Rådgivende Ingeniører A/S er et uafhængigt rådgivende ingeniørfirma med stærke grundværdier, hvor kvalitet gennem engagement er de ord, som vi siden virksomheden blev grundlagt i 1961 af Erik K. Jørgensen, har arbejdet ud fra.

Vi er i dag ca. 250 medarbejdere i Danmark og Bulgarien. Firmaet ejes af EKJ Fonden samt en gruppe medarbejdere.

Tilgangen til vores opgaveløsningen er åben, da vores organisation er fleksibel med korte beslutningsveje. Vi tilfører en markant merværdi ved projekterne ved at dele vores kvalificerede rådgivning med kunder og samarbejdspartnere.

Hos EKJ arbejder vi dagligt, på at føre nye projekter ud i livet baseret på den nyeste viden og de bedste kompetencer. EKJ varetager rollen som både totalrådgiver, ingeniørrådgiver eller bygherrerådgiver. Fra idé til færdigt projekt.

Det er desuden vores målsætning, at der i alle vores projekter indgår et bidrag til de miljø- og samfundsmæssige udfordringer, der gennem FN’s 17 verdensmål er opstillet. Derved bygger og styrker vi fremtiden.

EKJ har en lang historie, men har i dag udviklet sig til en moderne virksomhed med en flad struktur og dermed korte beslutningsveje. Vi fungerer som uvildige rådgivere uafhængige af produktions- og ejerinteresser. Vi er kendt blandt vores kunder og samarbejdspartnere for vores høje fokus på kvalitet.
Vi har hos EKJ en faglig stolthed og ikke mindst et engagement, som danner fundamentet for vores dagligdag, og hermed i de opgaver vi løser. Derudover også for vores måde at arbejde sammen på. Vi arbejder altid i teams på tværs af, for derved at trækker på hinandens faglige viden og erfaring, så vi løfte opgaverne bedst muligt.

Kontaktoplysninger:
EKJ RÅDGIVENDE INGENIØRER AS
Blegdamsvej 58
2100 København Ø

info@ekj.dk
+45 33 11 14 14

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER