DALTON

Beskrivelse:
DALTON er en virksomhed i CRH Concrete, som er Danmarks førende leverandør af råhuse i beton. DALTON leverer trappesystemer, facadesystemer og altaner i beton til både boligbyggerier og erhvervsbyggerier. DALTON holder af den danske designtradition, som betegnes som smuk og enkelt.

DALTON gør det muligt at vælge forfinede betonelementer, som kan tilfører byggerier lidt ekstra. Kort fortalt er betonelementerne fra DALTON en synlig del af det færdige byggeri, og derfor et produkt som der bliver lagt mærke til. Her er æstetikken og håndværket afgørende.
DALTON har både trappe og facadeelementer som et eksklusivt produkt, de er stolte af at producere. Ligeledes er DALTON stolte når de viser deres højt forædlet og æstetiske løsninger frem.

I alle samarbejder med DALTON vil det være muligt at trække på den store viden og erfairing som deres eksperter har inden for deres felt. Det er DALTONs stolthed at kunne bidrage med viden og tryghed indenfor deres område. Formålet er at kunden skal mærke optimal fleksibilitet under forløbet, således at de selv kan være med til at sætte deres personlige præg på deres byggeri.

DALTON har følgende kendemærker:
Unikke trappesystemer i beton a
Unikke Facadesystemer i beton
Stor faglig kompetence og erfaring
Fleksibilitet og god service
Færdige betonelementer, som er klar til montage eller indbygning
Levering til tiden
Projektering af betonelementer på deres egen tegnestue

Kontaktoplysninger:
DALTON
Borumvej 30
8381 Tilst

Mail: info@dalton.dk
Tlf.: +45 76 37 77 00

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER