CUPA DANMARK A/S

Beskrivelse:
CUPA DANMARK er en virksomheder under den største producent af naturskifer i verden, som er koncernen CUPA GROUP der har hovedsæde i Spanien. Tidligere var CUPA DANMARK kendt under navnet “Kongebro Natursten A/S”, hvis forretningsgrundlag fortsat er det samme. CUPA DANMARK vil udvikle, fremstille og forhandle kvalitets-skifter til både tag og facader. Dertil vil virksomheden levere naturstens produkter til moderne danske byggerier.

CUPA DANMARK udvælger nøje sine samarbejdspartnere, da samarbejde er en del af deres forretningsgrundlag. Naturskifer som forhandles på markedet i Skandinavien fra CUPA DANMARK er af en kvalitet der kan holdetil det nordiske klima i mange årtier. En kvalitet som kommer fra de mange ressorucer som virksomheder ligger i produktudvikling. Med produktudvikling sørger CUPA DANMARK hele tiden for at deres produkter følger tidens trends, samt den teknologiske udvikling i vores samfund. Senest har de udviklet deres stenpaneler, som forener et smukt materiale med kompleksiteten af opsætningen.
Foruden æstitik går virksomheden også meget op i funktion, hvilket betyder at alle deres produkter gennemgår dokumenterede kvalitetskontroller. Dette sikre at produkter fra CUPA DANMARK altid er af samme ensartede og høje kvalitet.

Den høje kvalitet er også en af grundene til at deres tagprodukter kan holde i mindst 100 år. Derudover er skifer fra CUPA DANMARK fremstillet af 100% naturmateriale, som er velegnet udendørs såvel som indendørs. Og i samarbejde med kunden er CUPA DANMARK altid klar til at finde bedste tagmateriale til opfyldelse af kundens krav.

Kontaktoplysninger:
CUPA DANMARK A/S
Valhøjs Alle 126
2610 Rødovre

Mail: info@cupadanmark.com
Tlf.: +45 43 55 12 15

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER