BV Trappen

Beskrivelse:
BV Trappen har siden 1988 fremstillet funktionelle og smukke trapper, der passer ind i ethvert hjem og er i dag blandt de førende trappeproducenter i landet. Dette er både ud fra et designmæssigt og et funktionelt perspektiv. BV Trappen har egen fabrik i Thy, hvor alle trapper produceres. Der er hermed mulighed for at hele processen kvalitetssikres, så du er sikker på at resultatet du får er det bedst mulige. Derudover har et showroom i Glostrup, hvor trapperne kan ses i et naturligt miljø, inden en bestilling foretages.

BV Trappen stiller høje krav til egen produktion, men går ligeledes op i hvem, som leverer træ til vores fabrik. Alle trapper består af den højeste trækvalitet og derfor kan kunden altid være sikker på, at du der ikke bare leveres en flot trappe, men en trappe, der holder mange år ud i fremtiden.

Det er vigtig for os altid at hjælpe vores kunder med at vælge den rigtige trappe. Vores rådgivning går på alt fra fordele ved den enkelte træsort, til hvilket gelænder, som matcher din trappe og dit hjem.

Vi har selvfølgelig mulighed for at indfri særlige ønsker, så en trappe kan tilpasses den enkelte kundes behov.

Alle træsorter som BV Trappen anvender til produktion af trapper, er den bedste kvalitet på markedet. Træet importeres fra forskellige lande, som hovedsageligt er beliggende i Europa, Asien og Sydamerika. En fælles ting, er at alle har fokus på et bæredygtigt skovbrug.
Fordi trapperne fremstilles på egen fabrik er produktionen så omkostningseffektiv som mulig hvilket kommer kunden til gode i forhold til både kvalitet og pris.

Kontaktoplysninger:
BV Trappen
Følhøjvej 3, Koldby
DK-7752 Snedsted

Mail: info@bv-trappen.dk
Tlf.: +45 61143486

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER