Foto: PR // Adapteo Danmarks varelager

Den nuværende situation har sat stort pres på det danske og nordiske sundhedsvæsen. Derfor har modulvirksomheden Adapteo netop leveret midlertidige modulløsninger til en række af landets regionshospitaler. Disse moduler bliver anvendt til screening af patienter og administration, samt indkvartering af personalet.

“Vi gør alt, hvad der står i vores magt, for at håndtere situationen på den bedst mulige måde for vores medarbejdere, kunder og for samfundet. Vi er en anerkendt partner i udviklingen af social velfærd, og vi føler et stort ansvar for at hjælpe og bidrage til denne ekstraordinære situation, hvor mange patienter har brug for ekstra lægehjælp”, fortæller Philip Isell Lind af Hageby, President og CEO hos Adapteo Group.

Adapteos modulløsninger er allerede blevet leveret til regionshospitalerne i Randers, Køge, Roskilde og Aabenraa – hvor de i Randers modtog opgaven kl. 14 leverede samme aften kl. kl. 20.

“At levere fleksible modulløsninger, hvor sundhedspersonale kan behandle syge patienter i et godt arbejdsmiljø, er vigtigt for os – både som virksomhed og som mennesker, der arbejder i Adapteo. Vi har stadig enheder på vores varelager, og vi er klar til at sende modulerne ud med det samme til dem, der har brug for dem”, fortæller Mads Blom, adm. direktør hos Adapteo Danmark.

Tidligere artikelI kampen mod dårlig akustik opruster Rockfon med ambassadører
Næste artikelBoligfonden Kuben får ny direktør