Billede: PR/Sidse Buch

Boligfonden Kuben har udnævnt sin første direktør i 10 år. Sidse Buch, som er politisk-økonomisk konsulent i BAT og har været næstformand i Boligfonden Kubens bestyrelse siden 2014, bliver direktør.

Sidse Buch er i byggeriet et kendt ansigt, hvor hun har sat sit præg på politiske beslutninger såvel som politisk-økonomisk konsulent i BAT i næsten tyve år. Hun har derudover arbejdet aktivt for at få bedre byggeprocesser som medlem af bestyrelsen i Lean Construction-DK, medlem af forretningsudvalget i Værdibyg og ligeledes en del af styregruppen i InnoByg. hertil altså også bestyrelsesposten i Boligfonden Kuben, som hun siden 2008 har varetaget.

        Vi er virkelig glade for, at Sidse Buch har sagt ja tak til at blive direktør i Boligfonden Kuben. Bestyrelsen er enige om, at hun er den perfekte kvinde til jobbet. Hun har et stort netværk indenfor byggeriet, en naturlig nysgerrighed og et stærkt administrativt gen. Vi glæder os til at se fonden udvikle sig under hendes lederskab, siger bestyrelsesformand i Boligfonden Kuben Karen Mosbech.

Fokus på de unge

Sidse Buch har en uddannelse som cand. oecon fra Aalborg Universitet og fra DTU en diplomuddannelse i ledelse. Hun vil som direktør for Boligfonden Kuben især sætte fokus på det gode håndværk, behovet for at få flere unge ind på de håndværksfaglige uddannelser samt innovation og bæredygtighed i byggeriet:

        Min opgave i Boligfonden Kuben bliver at styrke administrationen, udvikle og koordinere fondens aktiviteter og få sat skub på eksekveringen. Boligfonden Kuben er ikke en stor fond, men vi har en væsentlig stemme i debatten og kan være med til at sætte dagsordenen. Vi har et stort behov for at tale byggeriet op, så det bliver et aktivt karrierevalg for mange flere unge. Som direktør i fonden vil jeg arbejde for at få flere unge ind på håndværksuddannelserne, styrke innovationen og fremme bæredygtigt byggeri, siger Sidse Buch.

Første direktør i 10 år

Boligfonden Kuben har de sidste ti år været ledet af sekretariatschef Inger Ravn, der overtog administrationen af fonden under finanskrisen. Inger Ravn har dog i det seneste år udtrykt ønske om at have mere tid til arkitektfaglige opgaver. Fonden skifter derfor nu ud i ledelsen og indsætter sin første direktør i mere end ti år.

        Inger Ravn har ført Boligfonden Kuben fremad under de magre år omkring finanskrisen til i dag, hvor vi har en solid fond og en bestyrelse med visioner og virkelyst. Inger er idérig, initiativrig og en stor inspirationskilde for bestyrelsen. Derfor forsætter Inger som konsulent for fonden, så vi kan nyde godt af hendes viden og kreative input. Jeg glæder mig til at forsætte det gode samarbejde, slutter Sidse Buch.

Tidligere artikelModulvirksomhed øger kapaciteten
Næste artikelIntego ser lyssprækker i COVID-19-tåge