Foto: Birger Hjelm – tilbage til Johs. Møllers Maskiner og Liebherr.

Birger Hjelm tilbage hos Johs. Møllers Maskiner som ny Key Account Manager

Den danske Liebherr-importør og -forhandler, JMM-Group A/S, opruster sin salgsorganisation. Det sker ved, at en kendt skikkelse i entreprenørmaskine-verdenen er vendt tilbage til JMM Group og dermed til Liebherr-maskinerne: Birger Hjelm er ny Key Account Manager hos Johs. Møllers Maskiner.

Birger Hjelm kommer tilbage til JMM og Liebherr fra nogle år i en tilsvarende stilling med Caterpillar-maskiner hos Pon Equipment, som nu hedder Zeppelin. 15 år med entreprenørmaskiner sammen med en fortid netop i JMM Group giver ham optimale forudsætninger for at sikre yderligere fremgang i det danske salg af Liebherr-maskiner.

Birger Hjelm var i 2008 og 2009 salgs- og servicechef hos JMM-selskabet Åkerbergs i Horsens med salg af havnekraner og løfteudstyr i den tunge ende. Herfra gik turen til Pon Equipment i Skejby, og nu er han så tilbage i Horsens med salget af Liebherr-maskiner som den absolutte topprioritet.

Kontakt og dynamik

”I princippet skal jeg lave det samme hos JMM, som jeg gjorde hos Zeppelin. Men alligevel ikke, for så var der for mig ingen mening i at skifte. Som Key Account Manager hos JMM bliver jeg primært i Vestdanmark storkundeansvarlig med den kundekontakt, som jeg sætter så stor pris på, samt masser af dynamik. Jeg kender JMM’s stærke serviceorganisation og ledelse udmærket, og nu bliver jeg så også bindeled til JMM Groups ledelse for Horsens-afdelingen”, siger Birger Hjelm.

Fra den 1. maj udvides Birger Hjelms funktion som Key Account Manager, når han også overtager ansvaret som JMMs overordnede repræsentant i afdelingen. Det sker i forbindelse med, at aftersaleschef Henry Iversen fra samme dato går på pension.

Birger Hjelm bor privat i Aabenraa og har således en god times kørsel til sit nyt kontor i Horsens. Når der ikke står Liebherr på programmet, tilbringer han gerne fritiden med jagt, eller i det hele taget i naturen.

Tidligere artikelBygmas direktør på Færøerne har 25-års jubilæum
Næste artikelByggepladsentreprenøren skal fortsætte sin drift