Foto: Glaseksperten

Tredje etape byggeriet af Teglværksbyen nærmer sig sin afslutning. Her har Glaseksperten leveret 800 værnglas til de 187 boligers altaner og terrasser.

Det nye Teglværksbyen, som ligger på Sydhavnen i København er i fuld gang med at blive opført. Altanerne består af stål og glas, og senest har Glaseksperten leveret 800 værnglas til altaner og terrasser i det nye byggeri. Hos Glaseksperten er man glad for at være en del af projektet:

“Teglværksbyen er et stort projekt, og det er spændende at være en del af det og følge det gennem hele processen. Projektet er præget af et godt samarbejde mellem alle parter, og det afspejles også i det foreløbige resultat,” lyder det fra salgschef hos Glaseksperten, Jesper Hønning

Glas- og stålplader lukker lyset ind
Altanerne er lavet af en løsning af glas- og stålplader for at sikre, at lyset bliver lukket ind i boligerne og sikrer udsigten samtidig med, at de giver privatliv ved at skærme for nysgerrige blikke.

Ifølge Jesper Hønning tilfører værnglasset desuden bygningen æstetiske og arkitektoniske fordele:

“Selvom altaner er praktiske og tilfører boligen lys og gode muligheder for at opholde sig ude, kan en traditionel altan hurtigt blive en æstetisk tung konstruktion på en bygning. Her kan værnglas være med til at skabe den arkitektoniske elegance og lethed, som ellers kan være svær at opnå i boligbyggeri.”

Fakta om Teglværksbyen
Byggeriet ved Teglværksbyen dækker et areal på ca. 21.500 kvadratmeter og består af en omfattende karré med en stor gård i midten. De 187 boliger er en blanding mellem privat udlejning og ungdomsboliger af varierende størrelse med to til fem værelser. Projektet startede tilbage i 2015 og er løbet over flere etaper.

  • Glasleverandør: Glaseksperten A/S
  • Bygherre: FB Gruppen/IngCon
  • Arkitekt: Arkitema Architects
  • Landskabsarkitekt: Arkitema Urban Design
  • Ingeniør: IngCon og Midtconsult
  • Totalentreprenør: IngCon
Tidligere artikelLemvigh-Müller åbner ny håndværkerbutik i Nordsjælland
Næste artikelFørste spadestik til kombineret hotel- og kontorprojekt er taget