Foto: Lemvigh-Müller

Håndværkerne i Nordsjælland får ny butik at handle i, hvor de kan købe værktøj, arbejdstøj, vvs- og elmateriel. Lemvigh-Müllers håndværkerbutik i Hillerød er flyttet til en ny og central adresse i byen, hvor den også har fået et nyt look og koncept. 

Den nye Lemvigh-Müller-butik i Hillerød ligger på en central adresse i byen, og her kan håndværkere både opleve en effektiv forretning, men også en forretning hvor kunderne har mulighed for at fordybe sig.

Skabt sammen med kunderne
Butikken er udviklet i samarbejde med kunderne: 

”Det er Lemvigh-Müllers første flagskibsbutik, men det er først og fremmest kundernes butik, for det nye koncept er udviklet i dialog med de el- og vvs-installatører, der handler hos os. Ved at involvere kunderne, kan vi skabe landets bedste håndværkerbutikker – og endnu større kundeloyalitet”, siger Peter von der Hude, salgsdirektør for Lemvigh-Müllers 23 håndværkerbutikker.

Effektiv handel og fordybelse
Kundernes ønsker til butikken har været styrende for både beliggenhed og indretning: 

”Effektivitet er et nøgleord for håndværkere – det skal være hurtigt at få de varer, der er brug for. Derfor har vi i indretningen arbejdet med at skabe en visuelt overskuelig butik, hvor det er nemt at navigere rundt ved hjælp af produktbilleder på bagvæggene og farvekoder på varereolerne. Det er også nemt at komme til og fra butikken, som ligger ved en hovedfærdselsåre i Hillerød”, forklarer Peter von der Hude.

Kunderne vil samtidig også have mulighed for at fordybe sig. Derfor er den nye butik også indrettet med inspirationsområder til vareudstillinger. Der er kaffebar, hvor man kan netværke, og som en helt ny service er der et stort mødelokale, som butikkens kunder frit kan låne.

”Vi har fundet formlen på fremtidens håndværkerbutik, og planen er, at vi stille og roligt ruller konceptet ud i vores øvrige håndværkerbutikker i forbindelse med nyåbninger og renoveringer, eventuelt med lokale tilpasninger”, siger Peter von der Hude.

Byggeboom i Hillerød
I Hillerød bliver der bygget to nye bydele og et nyt sygehus, og derfor er der stor efterspørgsel på materialer. Det har butikken også indrettet sig efter:

”Der er gang i byggeriet, så der er efterspørgsel på materialer, og det kan vi godt mærke. Derfor har vi udvidet sortimentet i den nye butik med 3.000 varenumre, så der nu er mere end 11.000 varenumre indenfor el, vvs og værktøj på hylderne. Herudover har vi udvidet åbningstiden med en time dagligt og er klar fra kl. 6 om morgenen”, siger Jens Waarst-Rasmussen.

Den nye håndværkerbutik holder åbningsfest i tre dage fra 3.-5. december.

Tidligere artikelStort potentiale i markedet for specialudviklede vinduer og døre
Næste artikelVærnglas giver arkitektonisk lethed i Teglværksbyen i København