Termix-fjernvarmeløsning til Danmarks største industrifredning

Ikonisk spritfabrik i Aalborg omdannes til helt ny bydel – Gemina Termix leverer lille kompakt fjernvarmeanlæg til 222 lejligheder i Taffeltårnet og Høkergården

Til Danmarks største industrifredning – De Danske Spritfabrikker i Aalborg – har vi leveret 222 små og kompakte fjernvarmeunits til de to nye ejendomme Taffeltårnet og Høkergården. De to ejendomme rummer tilsammen 90 ejerboliger, 117 ungdomsboliger og 15 seniorboliger. De nye beboere er netop ved at flytte ind i de første lejligheder i det ikoniske byggeri, hvor varme og brugsvand vil blive styret af en Termix VMTD Mini i hver lejlighed.

Termix VMTD Mini er en komplet projektunit til direkte forsyning af varme og varmt brugsvand. Det er en kompakt og pladsbesparende projektløsning, der især er velegnet i etagebyggeri med minimale pladsforhold. Når fjernvarmeunitten er installeret og indreguleret, skal der ikke efterreguleres på varmtvandstemperaturen. Termix VMTD Mini er udstyret med differenstrykregulator, der sørger for et roligt flow i varmekredsen.

Læs mere om projektet her: https://termix.dk/projekter/spritten-aalborg/

Tidligere artikelFacaden fik et ansigtsløft med nye værn
Næste artikelKan BIM-objekter blive byggeriets nye materialepas?