Alumentdk har skiftet slidte værn på en række altaner på Bagsværd Hovedgade. Resultatet er en markant flottere facade og meget mere lys i lejlighederne.

På Bagsværd Hovedgade var en række altaner i virkelig dårlig forfatning. Betonbunden var brudt ned, og de gamle betonværn var slidte og triste at se på. Alumentdk blev bedt om at give et bud på et nyt værn, som ville løfte facaden og lukke mere lys ind i lejlighederne:

“Det var nogle virkelige slidte altaner, som trængte til en kærlig hånd. Flere af beboerne var nervøse for at bruge altanen på grund af betonens tilstand. Så det var en tiltrængt renovering. Vi kom ind på sagen sammen med Adserballe & Knudsen, som skar betonbunden af inde ved facaden og satte en ny betonbund på. Vi foreslog et flot glasværn med opalglas til de nye altanbunde”, siger distriktschef i Alumentdk Michael Jensen.

Se Alumentdks mange forskellige typer værn her: https://alumentdk.dk/altaner/glasvaern-produkt/glasvaern/

Stor effekt

De nye glasværn er konstrueret med ekstra stolper og forstærkningerne i rækværket, så de kan optage kræfterne. Det giver beboerne en ekstra sikkerhed for, at altanen kan holde lang tid. Rækværket er i aluminium og malet hvidt, mens selve glasværnet er i opalglas. Opalglasset giver meget mere lys på altanen, men skærmer samtidig for indkig. Inde i lejlighederne har glasløsningen givet markant mere dagslys, så beboerne får glæde af mere naturlig belysning.

“Det betyder meget at skifte fra et mørkt tungt betonværn til et let lyst værn i glas. Det giver et mere let udtryk på facaden, og gør altanen mere levende og lys. Samtidig bliver indeklimaet i lejlighederne bedre, fordi der kommer mere lys ind. De fleste bliver overraskede over, hvor stor en effekt en så lille ændring egentlig har”, siger Michael Jensen.

Mange designs

Alumentdk tilbyder mange designs indenfor glasværn. Det er muligt at vælge et hvidt rækværk som på Bagsværd Hovedgade, men der er også sorte rækværk, der skaber en slank ramme om glasværnet. Det er også meget moderne med gyldne rækværk op mod mørke mursten. Er beboerne til mere farve i udtrykket findes der rækværk i Frederiksberggrøn eller rød til de modige.

I forbindelse med renoveringer og nybyg tilbyder Alumentdk også en serviceaftale, der indebærer et jævnligt servicetjek af altanernes tilstand. Tag fat i Alumentdk for mere information på info@alumentdk.dk

Tidligere artikelVinduesproducent styrker digitalisering med ny servicefunktion
Næste artikelTermix-fjernvarmeløsning til Danmarks største industrifredning