Coronakrisen har betydet en fremrykning af en række byggeprojekter i kommunen. Dette er blandt andet på skolerne i Rudersdal, der nu renoveres bæredygtigt for i alt 13,7 mio kr.

Skolerne vil blive fornyet både indvendigt og udvendigt. Den indvendige del, vil bestå af renovering og udskiftning af linoleumsgulve, maling af klasserum og gangarealer. Låse, døre og dørpumper vil på flere skoler, også blive udskiftet. Derudover vil en del af den indvendige belysning blive udskiftet til lamper med lavere energiforbrug.

Der vil, på en række af skolerne, blive lagt ny asfalt på udearealer og p-pladser, hvor belægningerne trænger mest. De mest trængende steder er parkeringspladserne ved Rude Skov skole (både matrikel Høsterkøb og Sjælsø), Holte Skole (matrikel Grünersvej) og Ravnholm Skole (matrikel Nærum). Derudover trænger rundkørslen ved Søholmskolen (matrikel Bistrup) og arealer langs nordsiden af Trørødskolen til ny asfalt.

Haltag gennemgør bæredygtig renovering

Desuden vil idrætshallen på Rude Skov skole (matrikel Sjælsø), få nyt tag, hvor der sættes 600m2 solceller op, og inde i hallen sættes der energibesparende LED-belysning op.

Projekterne igangsættes og afsluttes i 2020.

Jeg er meget glad for, at fremrykning af byggeprojekterne også gavner skolerne, siger formand for Børne- og Skoleudvalget i Rudersdal Kommune Daniel E. Hansen. Det er både indvendigt og udvendigt, at kommunens skoler nu får en tiltrængt renovering både med nyt gulv, ny belysning, maling og også et nyt energirigtigt tag på Sjælsøafdelingens hal“, siger Daniel E. Hansen.

Tidligere artikelSIF Gruppen A/S: “Corona boostede vores udvikling”
Næste artikelNyt Zleep Hotel i Lyngby er afleveret af Pihl & Søn A/S