Foto: PR // SimplyDaylight A/S

Rammeløse vindueselementer fra SimplyDaylight A/S skaber et unikt og minimalistisk udtryk, der er efterspurgt til moderne facadeløsninger. Visionære boligejere har fået øjnene op for rammeløse vinduer, som medvirker til op mod 20% mere lysindfald og enestående isoleringsevne med en U-værdi på 0,66 W/m²K.

“Vi oplever en stigende efterspørgsel hos arkitekter og bygherrer som ønsker SimplyDaylight vinduet til deres bolig. Det minimalistiske udtryk matcher den moderne nordiske byggestil, og kombineret med en meget høj isoleringsevne og en vedligeholdelsesfri konstruktion appellerer disse vinduer til en ny målgruppe. Traditionelt er det ellers facadeløsninger disse vindueselementer er anvendt til”, forklarer Jesper Kristensen,salgschef hos SimplyDaylight’s 

“De rammeløse vindueselementer med kompositkarm er et nyskabende alternativ til de traditionelle glas/alu produkter. Med det stigende fokus på klimavenlige løsninger glæder vi os over at vores vindueselementer har et markant lavere CO2-aftryk end glas/alu alternativet,” fortæller SimplyDaylight’s direktør Poul Søgaard Nielsen fortsætter:
“Vi taler om et velafprøvet produkt indenfor facadeløsninger, hvor teknologien har bevist sit værd i 10-15 år. Teknologien bag produktet, gør det muligt at producere SimplyDaylight vinduer til konkurrencedygtige priser. Vi har det sidste 1½ år arbejdet målrettet med tests, dokumentation og optimeringsprocesser, så vi nu kan tilbyde et særdeles attraktivt produkt til visionære boligejere. “

Det rammeløse vindue blev for nylig præsenteret på Building Green messen i København med stor interesse fra de besøgende. Blandt andet var arkitekt Kjeld Ghozati fra E+N Arkitektur meget begejstret for produktet og udtalte følgende:
“Når det handler om at forene design, kvalitet og pris, så kender jeg ikke et bedre produkt på markedet af faste vinduer end SimplyDaylight. Det er et meget raffineret og elegant valg til en fornuftig pris.”

Ifølge virksomheden SimplyDaylight, så er de rammeløse vinduer velegnet til både nybyggeri og renovering med sans for energioptimering. Med karmtykkelsen på kun 15 mm er der maksimalt naturligt lysindfald og udsyn. Vinduet kan leveres med 3-lags lavenergiruder og har dermed en meget høj Eref.-værdi på +44,1 kWh/m2. Isoleringsevnen i den rammeløse konstruktion er så god, at man i mange tilfælde kan nøjes med 2-lags lavenergiruder og stadig overholde BR18 og lavenergiklassen BR20 med en Eref.-værdi på imponerende +16,8 kWh/m2.

Tidligere artikelIsocell papirisolering støtter op om et ansvarligt brug af verdens skove
Næste artikelFilterbeton skal vinde kampen mod regnvandet