Rambøll har vundet en række store rådgivningsaftaler med Energinet, som i Danmark arbejder for grøn omstilling af energisystemerne.

København den 11. juni 2020

Rambøll er af Energinet valgt som primær rådgiver på en række aftaler inden for elektriske systemer. Energinet, er under Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet en selvstændig offentlig virksomhed, der arbejder for grøn omstilling af el- og gasnet i Danmark.

Fordi Rambøll er primær rådgiver betyder det at flere opgaver bliver givet direkte til Rambøll, uden at skulle i udbud igen. I alt vandt Rambøll fem af seks delaftaler i udbuddet: Konsulent til ledningsanlæg, Konsulent til stationsanlæg, Konsulent til systemkomponenter, Total opgaveløsning til stationsanlæg, komplette løsninger af transformer- og koblingsstationer og nærføringsberegninger. Alle seks delaftaler har en samlet værdi af 415 millioner kr.

Vi er enormt glade for, at Energinet har valgt Rambøll som hovedrådgiver og dermed kan udvide vores allerede gode samarbejde. Vi skal blandt andet hjælpe med den grønne omstilling af elnettet, hvilket vil kræve en større udbygning og opgradering.” siger landechef for energi i Rambøll Danmark, John Ammentorp.

Aftalen mellem Rambøll og Energinet løber over fem år med mulighed for forlængelse i op til 3 år.

Tidligere artikelFog fejrer 100-års jubilæum og kombinerer det med branchens første virtuelle messe
Næste artikelLandets bedste håndværkerfirmaer kåret til ÅRETS HÅNDVÆRKER