Foto: PR // Mosaikhjørnet, den nye fliseserie fra Dewdrop Tiles

Mosaikhjørnet præsenterer nu en helt ny, eksklusiv fliseserie til liebhaversegmentet eller boligejeren med sans for detaljen. Det er nemlig nu muligt at få individuelle, arkitekttegnede og håndskårne designs på fliserne.   

Den nye fliseserie fra Dewdrop Tiles hos Mosaikhjørnet gør det nu muligt at bestille fliser med moderne håndskårne, nordiske designs, der tilfører hjemmet en unik detalje. Eksempelvis kan det være mønstre som valmuer, spurve, koraller eller et helt forårslandskab, som alle er designet af arkitekten og kunstneren Rocío Paniagua på Bornholm. 

Det er foruden de eksisterende mønstre også muligt at bestille individuelle designs, hvis et helt særligt motiv eller tema ønskes. På den måde kan man tilføre eksempelvis badeværelset eller køkkenet et fuldstændigt unikt og personligt udtryk, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser. 

Dewdrop Tiles kan ikke kun bruges som en, hvis man bygger nyt eller renoverer, men også i en eksisterende flisevæg. Her kan man udskifte et par fliser, som erstattes med motivet, for på den måde at integrere designet som en del af væggen. 

Dewdrop Tiles fås i en bred vifte af materialer og farver og for at spild minimeres mest muligt, fremstilles de af fliserester.

Tidligere artikelNyopført kollegie i København sælges af Gefion Group
Næste artikelLokal sponsor trækker landshold til Mors