Foto: PR // KPK Døre og Vinduer som sponsor for det danske kvindelandshold i håndbold

Sparekassen Thy Arena Mors er den 29. marts hjemmebane for kvindelandsholdet i håndbold, hvor Brasilien er modstanderen. Det er første gang i lang tid, at en landskamp i kvindehåndbold afholdes på Mors, hvilket kan tilskrives virksomheden KPK Døre og Vinduers gode samarbejde med Dansk Håndbold Forbund.

Mors-virksomheden KPK Døre og Vinduer har næsten lige siden de blev sponsor for det danske kvindelandshold i håndbold i 2015 forsøgt at trække en landskamp til Mors. Det er nu lykkedes, hvor en kamp mod Brasilien afholdes i Sparekassen Thy Arena Mors:

Vi har i lang tid været i dialog med DHF om en eventuel landskamp på Mors, og derfor er vi også glade for og stolte over, at det nu er lykkedes, og at vi fra lægterne i arenaen i Nykøbing Mors kan se kvindelandsholdet løbe på banen med vores logo på tøjet”, fortæller KPK Døre og Vinduers direktør, Jørn Korsgaard Sørensen, og fortsætter:
Der har generelt været en helt enorm opbakning omkring vores håndboldsponsorat fra vores medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere med stor deltagelse ved de forskellige kampe, og derfor glæder vi os bare ekstra meget over nu at kunne give dem og lokalområdet oplevelsen på hjemlige breddegrader.”

KPK Døre og Vinduer har netop forlænget deres sponsoraftale med DHF i yderligere to år, hvilket de fejrer ved at inviteret alle medarbejdere med påhæng til kampen. Samlet forventer de at stille med intet færre end 500 tilskuere. Derudover får vinduesproducenten desuden hele landsholdet på besøg torsdag den 26. marts, hvor spilleren blandt andet får en rundvisning i produktionen:

Når håndbolddamerne kommer på besøg, får vores medarbejdere mulighed for at hilse på dem, så vi rigtigt kommer i stemning inden kampen. Samtidig kan vi vise spillerne, hvordan vi – ligesom dem – sætter en ære i godt håndværk, hvilket også er fællesnævneren for os og en af de største grunde til, at vi er sponsor for holdet. Derudover har vi mulighed for at vise spillerne, hvad et sponsorat som dette har af betydning for os som dansk producent,” fortæller Jørn Korsgaard Sørensen fortsat.

God stemning i lokalområdet
Det er Morsø Kommune og Sparekassen Thy Arena i Mors der i samarbejde stiller arenaen til rådighed. Kommunens borgmester glæder sig over den kommende håndboldfest i byen:

Vi har ikke haft en landskamp i Nykøbing Mors siden 1983, og derfor glæder det os også meget. Det giver nemlig ikke alene positiv omtale af kommunen, men er også med til at skabe noget fællesskab på øen. Mors er generelt en håndbold-ø med stor interesse for sporten, og derfor forventer vi også en fyldt hal den 29. marts”, fortæller borgmester Hans Ejner Bertelsen. 

Dansk Håndbold Forbund er også spændte på den kommende kamp på Mors:
Vi har siden 2015 haft et rigtigt godt samarbejde med KPK, og derfor er det også oplagt, at der nu kommer en landskamp til Mors, så lokalområdet kan opleve den folkefest, det giver. Generelt har vi oplevet en enorm opbakning fra KPK, så hvis resten af Mors viser samme interesse for håndbold, som virksomhedens medarbejdere og samarbejdspartnere har gjort, så forventer vi, at billetterne hurtigt bliver solgt”, fortæller DHF’s direktør, Henrik M. Jacobsen.

Tidligere artikelPræsentation af ny eksklusiv fliseserie
Næste artikelAffald i byrummet skal ikke brændes – men derimod sorteres