Foto: Fra venstre: Kasper B.B. Rasmussen, Henrik Klinge og Jesper-Max Larsen, Plan1 Cobblestone Architects.

Plan1 Cobblestone Architects henter den erfarne rådgiver i bygge- og ejendomsbranchen, Henrik Klinge. Med denne tilføjelse skal virksomhedens kommercielle netværk og rådgivningskompetencer udvikles.

Henrik Klinge har gennem sin sin mangeårige karriere været topfigur ad to omgange hos ingeniørvirksomheden Alectia og har foruden været direktør både hos KUBEN BYG, NIRAS og Orbicon.

Plan1 Cobblestone Architects har udset sig Henrik Klinge som manden der skal udvikle virksomhedens kommercielle netværk inden for bygherrerådgivning og opbygge rådgivningskompetencerne rettet mod professionelle bygherrer. 

Bygge bro til nye kunder
– Jeg glæder mig meget over at få mulighed for at arbejde med Plan1’s dedikerede medarbejdere og partnere. De vil skabe resultater – det samme vil jeg.

– Efter mange spændende år i bygge- og anlægsbranchen får jeg mulighed for at videregive mine kolleger noget af al den erfaring, som jeg har opbygget gennem årene. Branchen er stadig i stor udstrækning netværksbaseret. Set i det lys vil det være naturligt, at jeg hjælper med at bygge bro til nye kunder, siger Henrik Klinge.

Rådgiver med den rette værktøjskasse
Henrik Klinge er oprindelig ingeniøruddannet fra Danmarks Tekniske Universitet, hvilket han har suppleret med handels- og ledelsesuddannelse i strategi og innovation fra Copenhagen Business School og INSEAD. Han har de seneste to drevet egen virksomhed, som selvstændig bygherrerådgiver med fokus på især kontraktvilkår.

Han er desuden en fagligt anerkendt person i branchen fortæller adm. direktør hos Plan1 Cobblestone Architects, Jesper-Max Larsen:

– Henrik Klinge er en dygtig bygherrerådgiver og har en ligefrem facon, han går ganske enkelt ind i folk med træsko på. Han er kendt som en erfaren leder og har gennem årene arbejdet på store, komplekse projekter, senest som byggeherrerådgiver på PFA’s Redmolen, Novo Nordisks nye hovedkvarter og DOK1 i Aarhus. Han kender hver en krinkelkrog af byggebranchen og de centrale beslutningstagere i det offentlige og ude hos de private udviklere. Det er kombinationen af disse kompetencer, som gør ham rigtig interessant at have med.

– Jeg er stolt af, at vi kan tiltrække en profil som Henrik. Det understreger den gode udvikling, vi har haft i 2019, og at vi fortsætter i samme spor. Udover at anvende Henriks ressourcer vil vi i de kommende måneder foretage flere ansættelser for at følge med kundernes efterspørgsel. Vi oplever rigtig positiv respons på vores arkitekt- og byggerådgivning, som tager afsæt i bæredygtighed og proptech, og lader ejendommen danne rammen om det gode liv, siger Jesper-Max Larsen.

Tidligere artikelHenning Larsen Architects vinder arkitektkonkurrence om Vejlands Kvarter
Næste artikelSmå virksomheder i byggebranchen har stadig rekrutteringsudfordringer