Foto: Palfinger Danmark. 

Der er kommet nye produkter på hylden hos Palfinger Danmark, hvor lifte og medbringertrucks nu er en del af produktudvalget.

Vi er glade for i stor skala at kunne tilbyde vores kunder lifte og medbringertrucks, som med fuld styrke er en del af vores produktprogram i Danmark” siger souschef og Operations Manager, Jesper Serup Mortensen, Palfinger Danmark.

Hos Palfinger har de mange års erfaring med produktion af lifte til transportbranchen. Disse lifte letter arbejdet med at læsse og losse lastbiler, og for vognmanden indebærer liftene en forbedret økonomi, samtidig med, at arbejdet bliver nemmere for chaufførens arbejde. Dette har ikke mindst betydning for arbejdsmiljøet.

Palfinger henvender sig til en bred vifte af aftagere med mere end 40 forskellige lifte.

Nye muligheder med medbringertrucks

Sortimentet hos Palfinger er udvidet yderligere med medbringertrucks, som er monteret bag på et køretøj eller i en beskyttelsesboks mellem akslerne. Medbringertrucks kan i arbejdsområdet ledsager chaufføren – og åbner op for nye muligheder for nem og bekvem transport.

Brian Jørgensen, som er salgschef hos Palfinger Danmark, er manden der står for arbejdet med at få de to nye produkter, der produceres hos Palfinger ag i Østrig, med som en del af produktudvalget i Danmark.

”Vi er godt i gang med salget, og jeg glæder mig over den spændende udvidelse af vores produktpalette, der giver os nye muligheder på kundesiden,” siger Brian Jørgensen.

Tidligere artikelSkifter navn. Jysk træspecialist har store ambitioner
Næste artikelNy topchef til Arkitema Architects