Foto: Arkitema Architects

Efter en veloverstået integration af Arkitema Architects og COWI skifter arkitektfirmaet topchef.

Efter 11 år som øverste chef, træder Peter Hartmann Berg tilbage og overlader rollen som administrerende direktør til Thomas Kveiborg.

“Integrationen af Arkitema Architects i COWI er forløbet hurtigt og effektivt. Jeg har derfor haft en dialog med Peter Hartmann Berg om, hvad der skulle være næste skridt for Arkitema Architects og ham selv, og vi blev enige om, at der var brug for en ny topchef. En der kan udvikle og implementere en langsigtet plan for, hvordan Arkitema Architects udvikler sig kommercielt, så vi får en større markedsandel i Skandinavien”, siger Lars-Peter Søbye, Group CEO COWI og bestyrelsesformand i Arkitema Architects.

Siden januar 2019 har Arkitema Architects været en del af COWI. Tilsammen har COWI og Arkitema Architects vundet projekter for omkring en halv milliard kroner, i løbet af det første år.

“Vi er yderst tilfredse med den lovende start, vores samarbejde har fået. Det viser tydeligt, hvordan markedet efterspørger integrerede løsninger, både inden for nybyggeri, renovering og byudvikling. Fremadrettet vil vi videreudvikle vores løsninger, hvor vi kombinerer vores unikke evner inden for arkitekt- og ingeniørfaget”, uddyber Lars-Peter Søbye.

Thomas Kveiborg har arbejdet hos Arkitema Architects siden 2018 og har hidtil været COO.

“Thomas har været en del af integrationsholdet og blandt andet drivkraften bag planerne for, hvordan vi er gået til markedet med vores nye partnerskab. Desuden kender han Arkitema Architects ned i detaljen efter at have siddet med det operationelle ansvar. Han er således klædt godt på til at overtage det overordnede ansvar og sikre, at Arkitema Architects vokser”, siger Lars-Peter Søbye og tilføjer:

“Jeg vil samtidig også sige en stor tak til Peter for indsatsen og ønsker ham al mulig held og lykke med fremtiden”.

Tidligere artikelPalfinger Danmark udvider med lifte og medbringertrucks
Næste artikelYderligere investering af Geberit i dansk showroom, ekspertise og kundeservice