Ventisol A/S

Beskrivelse:
Ventisol blev stiftet i 1982 da en dyrlæges oprindelig idé af produktion af staldvinduer, blev overtaget og flyttet til Vrå. Det specielle ved dette vindue var dengang at det kunne åbne indad, så dyrene ikke blev udsat for træk. Den slags vinduer producere Ventisol stadig den dag i dag, til gavn for landmænd og dyr i hele landet.

Siden dengang har Ventisol udviklet sig til en moderne virksomhed og produktion. I dag er sortimentet blevet betydeligt større, og der produceres i dag både plastvinduer- og døre til bolig og erhvervsbygninger. Produktions består af et moderne bearbejdningsanlæg og kompetente medarbejdere for at få den bedste kvalitet. Ledelsen har ligeledes gennem årene skabt sig et stort branchekendskab.

i 2010 fusionerede Ventisol med ap facader A/S i Brønderslev, der selv havde en plastvinduesproduktion. ap facader A/S har siden 1983 produceret mange plastvinduer og alufacader, og med den geografiske afstand på kun 13 km, fandt i fire ejere fusionen helt naturlig. Salg og produktionen kom til Vrå, hvor allerede eksisterende samt nye kunder blev betjent. På trods af fusionen bliver alle virksomhedens produkter stadig produceret i den allerhøjeste kvalitet.

Ventisol er den rigtige udbyder til dig der ønsker plastvinduer- eller døre til din ejendom.

Kontaktoplysninger:
Ventisol A/S
Nordre Ringvej 9
9760 Vrå
info@ventisol.dk
Tlf: 98 98 16 75

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER