Venning Maskinfabrik

Beskrivelse:
Venning Maskinfabrik er en maskinfabrik med speciale i det traditionelle håndværk. Virksomheden gør brug af nye teknologier og sætter stor vægt på tæt samarbejde med deres kunder. Sammen med kunden arbejder Venning Maskinfabrik på at opnå det tilsigtede resultat, som opfylder de nødvendige krav.

Venning Maskinfabrik er en maskinfabrik med stor relation til deres kunder og med et bredt netværk. Denne kombination giver virksomheden de optimale forhold til at udvikle og løse projekter på bedst mulig vis. Venning Maskinfabrik har kompetente medarbejdere, som arbejder for samme mål og hjælper kunden gnidningsfrit fra start til slut i deres projekt. Venning Maskinfabrik ser på kundens udfordringer stor erfaring og viden i branchen, som dertil fører til optimale løsninger. Kunden kan dertil også få løbende professionel rådgivning, således de forstår løsningen.

Venning Maskinfabrik har flere års erfaringen med processer inden for produktion i ind- og udland, og kan producere alt fra enkelte komponenter til komplette maskiner. Hermed også nøglefærdige anlæg, som fremstilles efter kundens ønsker og krav. Venning Maskinfabrik tilbyder løbende service og vedligeholdelse på anlæg, og arbejder desuden med automatisering til forskellige industrier, hvor de designer PLC styresystemer og styretavler. Virksomheden er derudover dygtige til projektledelse, som medvirker til at kundens oplevelser overgår deres forventninger.

Kontaktoplysninger:
Venning Maskinfabrik A/S
Erhvervsparken 3
9500 Hobro

Mail: info@venningmaskinfabrik.dk
Tlf.: +45 73 70 25 10

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER