Septum

Beskrivelse:
Septum er dansk producent af glasvægge, skillevægge og glasdøre. Derudover producere Septum også inventar og skydedøre til garderober. Septum er placeret i Grindsted, hvor de har administration, showroom, produktion og lagerfaciliteter. Virksomheden er privatejet, og alle produkter hos Septum bliver produceret efter mål. Det vil sige at produkterne fra Septum altid er tilpasset det enkelte projekt og kundes individuelle ønsker.

Septum er licensproducent af feco® og raumplus®. Det er velrenommerede tyske brands med produkter af høj kvalitet. Hos Septum er et af produkterne deres populære New Yorker glasvægge, som fremstilles efter mål til både privat og erhverv. Private kunder henvises dog til Septums søsterselskab Silton. Disse glasvægge fra Septum kan give kontorlandskabet kant, samtidig med at lyset skaber et lyst og behageligt miljø at arbejde i.

Septum tilbyder også modulopbyggede glasvægge, som produceres og designes efter mål og ønsker. Glasvæggene er til indretning af eksempelvis kontor, butik eller bolig. Udover modulopbyggede glasvægge har Septum også fuldglasvægge. Disse fremstilles efter det enkelte projekt og til samme anvendelsesmuligheder som deres modulopbyggede glasvægge. Septum gør det muligt med disse vægge at få naturligt lys ind i bygningen for at skabe et inspirerende, lyst og behageligt miljø at opholde sig i. Hvad end det er en arbejdsplads eller en privat bolig.

Kontaktoplysninger:
Septum A/S
Trehøjevej 7
7200 Grindsted

Mail: septum@septum.dk
Tlf.: +45 75 31 05 66

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER