Ordrestyring.dk

Beskrivelse:
Ordrestyring.dk er et system der sikrer håndværkerer det fulde overblik over deres forretning. Ordrestyring.dk samlet et overblik over ordrer, timer og materialer, som nemt og hurtigt kan styres. Blandt fordelene ved system er papirløs administration, er prissammenførelse på grossister, hurtig kvalitetssikring af projekter og en tidsregistrering der er effektiv.

Ordrestyring.dk startede tilbage i 2011, da stifteren Carsten Rasmussen fik samlet en række kunder som ville teste et system han var i gang med at udvikle. Idéen til systemet kom efter at Carsten fornemmede at hånværkere manglede et system til timesagsstyring. Siden dengang er der sket meget hos Ordrestyring.dk, der i dag har mere end 14.000 brugere. Dertil har virksomheden over 25 ansatte og systemet benyttes i mange brancher. Ordrestyring.dk har blandt andet kunder som er elektrikere, VVS’ere, malere, snedkere, tømrere, låsesmede, anlægsgartnere og entreprenøre.

I 2018 blev Ordrestyring.dk opkøbt af Adelis Equity Partners, som er en svensk kapitalfond. Dette nye ejerskab har givet Ordrestyring.dk mulighed for at booste deres internationale. Ordrestyring.dk er et system er hele tiden udvikles sammen med brugerne, som sparer mange timer og penge på deres system. Og særligt ønsker nogle af de nye fagrupper som eksempelvis murere, malere, og låsesmede at der laves funktioner tilpasset deres erhverv. Disse funktioner arbejder Ordrestyring.dk løbende på at realisere i takt med at deres system oplever et stigende antal brugere.

Kontaktoplysninger:
Ordrestyring.dk
Lyngbyvej 28, 2. th
2100 København Ø

Mail: salg@ordrestyring.dk
Tlf.: +45 70 27 35 25

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER