Lykkegaard

Beskrivelse:
Lykkegaard er producent af propelpumper, som er tilpasset den enkelte kunde. Lykkegaard levere altså ikke standardprodukter, men fremstiller deres pumper i tæt dialog med deres kunder. Lykkegaard har eksisteret siden 1883 og er en familiedrevet specialist-virksomhed. Virksomheden Lykkegaard kan beskrives som grundig, præcis, ordentlig og pålideligt.

Lykkegaard tester, kvalitetssikrer og certificere deres pumper før de leveres til deres kunder. Dette medvirker til at Lykkegaard kan levere nogle af markedets bedste produkter målt på deres virkningsgrad under drift. Derudover er det væsentligt at have for øje at Lykkegaard kan levere pumper med stor driftssikkerhed, som dertil er energi- og ressourcebesparende for kunden. Lykkegaard fremstiller løsninger efter kundens faktiske behov og som kræver minimal vedligeholdelse og reparationer. Lykkegaard mener nemlig at kunderne skal have mest mulig tid til at tænke på deres forretning uden uforudsete afbrydelser. Væsentligt for Lykkegaard og deres udviklingsarbejde er også at de løbende får testet deres pumper, hvilket de gør på eget testcenter.

Lykkegaard tilbyder ikke kun service til deres egen pumpeløsninger, men også andre fabrikanters pumper. Den viden indenfor pumpe-teknologier som Lykkegaard besidder, gør dem i stand til at servicere både standardiserede såvel som avancerede installationer. Med centrallageret kan Lykkegaard tilbyde virksomheder på det nordiske marked 24 timers leveringsservice. Det omfatter både reserve- og sliddele på deres egne pumper.

Kontaktoplysninger:
LM Lykkegaard A/S
Nyborgvej 35
5863 Ferritslev

Mail: lm@lykkegaard-as.dk
Tlf.: +45 65 98 13 16