Lacuna

Beskrivelse:

Lacuna producerer foldedøre i Langeskov på Fyn og her er drømmen at åbne sit hjem op og få naturen ind. Produkterne er lavet til at holde i 30 – 50 år og dette er resultatet af kontinuerlig produktudvikling, et nøje udvalg af materialer samt et mål om at være den bedste foldedørsproducent i verden.

I 2006 blev Lacuna grundlagt af CEO Henrik Brunsø og Service manager Lars Holm.

Lacuna er på relativt få år blevet et kendt brand i ind og udland, på grund af en stærk kvalitet og design. Det er et resultat af at alle medarbejdere er fokuserede på at lave verdens bedste foldedøre.

I dag eksporterer Lacuna en væsentlig del af produktionen til lande som Canada, Schweiz, Østrig, Tyskland, Spanien, England, Irland, Skotland, Norge, Island og Sverige.

Foldedøre fra Lacuna bliver special fremstillet til hvert enkelt projekt, så de opfylder kundernes ønsker og behov. Der kan dermed tilpasses og matche design, stil og arkitektur på både vinduer og døre i ethvert hjem.

Lacuna står altid til rådighed med rådgivning omkring teknik og design.

Foruden at efterleve industrielle standard tests, udfører Lacuna også egne tests for fugtabsorbering, dimensions stabilitet og isolation af foldedørene. Lacuna tester desuden produkterne hos en tredjepart for at sikre fuld gennemsigtighed på produkternes ydeevne. De er derfor stolte af at kunne kalde Lacunas foldedøre for verdens mest tætte foldedøre.

Kontaktoplysninger:
Lacuna A/S
Industrivej 2
5550 Langeskov

Mail: info@lacuna.dk
Tlf.: +45 8689 8689

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER