KUMA

Beskrivelse:
Kuma er producent af bordplader til køkken og bad i Danmark. Foruden Danmark har Kuma en stigende eksport til andre lande i Europa. I dag eksportere de til omrking 13 forskellige lande. Kuma er startet i 1988 i Gadbjerg og har siden udviklet sig til den aktør de er i dag på det danske marked.

Kerneområdet hos Kuma er produktionen af helstøbte vaske og bordplader til både køkkener og badeværelser. Udover specialopgaver agere Kuma også som underleverandør for store virksomheder inden for eksempelvis højtalerindustrien, møbelindustrien og elektriske varmeløsninger.

Kuma har siden 1999 haft en fabrik i Rumænien, som har sikret at Kuma kan fortsætte deres vækst uden kapacitetsbegrænsninger. Desuden er Kuma ISO 9001 certificerede og er gået over til at være helt forsynet med naturbiogas. Kuma tænker meget over deres energiforbrug og påvirkning på miljøet, som derfor har betydet at de får deres energi produceret af Dansk havvind.
Kuma har en vision om at blive det troværdige valg for deres kunder. Det vil Kuma gøre ved at skabe optimale løsninger troværdige samarbejder, og opretholde deres fokus på kvalitet, fleksibilitet og udvikling af nye produkter. Derudover vil Kuma udvikle forretningen såvel som medarbejderne, for at sikre en bæredygtig forretning i fremtiden. Det skal også være med til at udbygge deres markedsposition inden for branchen.

Kontaktoplysninger:
KUMA A/S
Industriparken 12
7321 Gadbjerg

Mail: kuma@kuma.dk
Tlf.: +45 7587 6277

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER