Halbergs

Beskrivelse:
Halbergs startede i Næstved, men er siden vokset til i dag at have 3 afdelinger i hhv. Næstved, København og Odense, og dækker dermed hele Sjælland, Fyn og trekantområdet.
Halbergs har 4 ansatte på kontoret, 3 salgskonsulenter og 12 håndværkere, hvilket kan virke som en atypisk sammensætning for en håndværkervirksomhed. Fokus har dog været at skalere op på servicepersonale, således kunden altid får en god oplevelse og ligeledes altid kan få fat på os.
Det handler ofte om tillid og tryghed når kunden skal vælge håndværker og derfor gør vi alt vi kan, for at kunden er tryg ved at lade os udføre arbejdet. Dermed får kunden lyst til at anbefale os til andre.
Vi er desuden medlem af Byg Garanti ordningen og alle medarbejdere arbejder selvfølgelig på dansk overenskomst.
Halbergs udfører en række forskellige ydelser, herunder bl.a. loftisolering, hvor Halbergs udelukkende har uddannede isolatører. Med en loftisolering kan kunden spare penge på varmeregningen, opleve mindre træk og derved øge boligværdien. Halbergs udfører også hulmursisolering, hvor der kan opnås de samme fordele som ved loftisolering.

Halbergs udfører også fliserens med garanti for den bedste pris. Med en fliserens er det muligt at få fliser som nye igen. Derudover kan fliserne få en imprægnering, så de afviser vand, således alger og flisepest ikke kan gro på dem. Dette vil give et mere præsentabelt udtryk, som har stor værdi, når du skal sælge din bolig.

Kontaktoplysninger:
Halbergs ApS
Vesterbrogade 39, 1. sal
1620 KBH V

Mail: kontakt@halbergs.dk
Tlf.: +45 86 51 80 05

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER