Eegholm

Beskrivelse:
Eegholm har specialiseret sig i løsninger og komponenter der alle indgår i såkaldte elektro-mekaniske opgaver. Alle opgaver anskues med den størst mulige værdi for kunden. Dette klares blandt andet med god sparring mellem Eegholm og indkøber og teknikere. Dette giver dem tid til at fokusere på egne kernekompetencer, uden at bruge yderligere ressourcer.

Gennem erfaring og dygtighed, har Eegholm nu bevæget sig ud på i alt 6 forretningsområder. Disse indebærer el-komponenter og kapslinger, tavler og processtyring, el-motorer og gear, HW/SW udvikling, brand- og komfortventilation og industriteknisk service.

Siden stiftelsen i 1924 har Eegholm har et enormt fokus på udvikling i alle virksomhedens faser. Gennem de mange år i branchen, har Eegholm sortereret de dårlige ting fra og kun medtaget det gode, så de i dag er en kompromisløs og moderne organisation med en solid erfaring og mange rigtig gode kompetencer.

På trods af virksomhedens moderne tilgang til forretningsområderne, tager Eegholm stadig udgangspunkt i den oprindelige værdier: Troværdighed, ansvarlighed og værdiskabelse. Gennem tillid og troværdighed skabes de mest professionelle resultater, der både vil gavne Eegholm og ikke mindst kunden.

Den bedste måde at skabe tillid på, er at inkludere kunden i alle beslutningfaser i en arbejdsopgave. Hvis kunden ikke forstår det er der ingen der gør.

Kontaktoplysninger:
Eegholm A/S
Grundtvigs Alle 165-169
6400 Sønderborg

eegholm@eegholm.dk
tlf: 73 12 12 12

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER