Eaton

Beskrivelse:
Eaton er en power management virksomhed der hjælper kunder til en sikker, effektiv og bæredygtig håndtering af deres strøm. Eaton hjælper altså deres kunder med at effektivisering af deres energiforbrug, så mest muligt opnås af denne. Eaton bestræber sig endvidere på at udføre deres konsultationer og udførelse på den mest bæredygtige måde.

Eaton er en stor international virksomheden med hele 96.000 ansatte på verdensplan fordelt på i alt 175 markeder. Med effektive, miljøvenlige og pålidelige løsninger, forbedre Eaton livskvaliteten for deres kunder.

Eaton fokusere på at glæde deres kunder med de helt rigtige kundetilpassede løsninger. Eaton ved at behovet for strøm stiger på verdensplan, og derfor gør de meget for at udvikle deres medarbejdere, så deres løsningsarsenal bliver så omfattende som muligt.

Eatons høje etiske standarder giver mange tilfredse kunder, hvilket også er en deres største konkurrencemæssige fordele. Afsættet i de etiske standarder og de lovmæssige krav, giver Eaton et højt oplevet kvalitetsniveau, og giver samtidig berettigelse for deres internationale succes.

En lille magtdistance i alle virksomhedens led, giver Eaton plads til mangfoldighed og kreativitet i alle deres arbejdsprocesser. Eaton mener selv at dette giver det bedst mulige resultat for den enkelte kunde.

Hvis du ønsker en effektivisering af dit energiforbrug, så er Eaton det rigtige valg.

Kontaktoplysninger:
Eaton
Generatorvej 8C
2730 Herlev

Tlf: 36 86 79 10

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER