Foto: Pressemeddelelse, Høje-Taastrup kommune

Ejendomsselskabet Balder står bag opkøbet af to byggefelter i Høje Taastrup, hvor de allerede er i opførelsen af “Agerhusene”, samt “Lyngholmen” og “Lerholmen” i den nye bydel. De to nye opkøb gør Balder til en af de største aktører inden for udlejningsboliger i Høje-Taastrup Kommune med omkring 750 boliger.

Den ambitiøse udviklingsplan for den nye bydel Høje Taastrup C er igangsat af kommunen og omfatter et område på 262.000 m2. Herpå skal der opføres 1.200 nye boliger, som samlet vil kunne huse nye 3.000 beboere. Derudover bliver 107.000 m2 tilegnet erhverv og 9.500 m2 til butikker, supermarkedet mv.

”Der sker mange spændende tiltag i den nye bydel, og vi ser derfor masser af potentiale i at bidrage til denne udvikling. Høje Taastrup byder allerede på en del kultur- og fritidsaktiviteter, gode indkøbsmuligheder og en gennemtænkt infrastruktur. Alt dette er kvaliteter, som vores lejere efterspørger. Muligheden for at bo så tæt på København og samtidig få mere plads til familien og adgang til grønne arealer er noget, vi har en klar forventning om, at mange vil finde attraktivt. Derfor glæder vi os meget til at udvikle kvalitetsboligerne og byde vores fremtidige lejere velkommen her,” fortæller Flemming Joseph Jensen, adm. direktør hos Balder Danmark.

Byggefelterne 
Starten for projekterne er om et år, hvor de tilsammen udgør 17.180 m2 til boliger og 570 m2 til erhverv. Beliggenheden for begge byggefelter er attraktiv og direkte ud til det nye parkstrøg, samt det kommende rødhus. 

Balder Danmark vil i samarbejde med Sjælsø Management som projektudvikler og styringsentreprenør og Mangor & Nagel som projekternes arkitekter, udarbejde konkrete projekter for udnyttelsen af byggefelterne.

Kort om Balder Danmark:
Balder Danmark A/S er et datterselskab af Fastighets AB Balder, som ejer, forvalter og udvikler boliger, erhvervsejendomme og hoteller i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland og England. I Danmark ejer Balder på nuværende tidspunkt omkring 2.100 lejeboliger fordelt på 8 ejendomme.

Tidligere artikelEksponeringsklasser for murværk udfordrer rådgiverne
Næste artikelIkonisk BIG-villa skal opføres af TL BYG