Foto: PR // AndLight.dk, Showroom

Med det stærke budskab om at ”samle alt det bedste under ét tag”, så tilbyder AndLights nye showroom i København, at folk kan opleve kendte designer lamper samlet ét sted. Det nye high-end showroom slog dørene op d. 21. februar.

High-end belysning i København
Missionen med det nye showroom er at skabe et unikt sted for dem som vil lade sig inspirere og som er på udkig efter nye designer lamper til hjemmet. Lanceringen markerer også skiftet fra udelukkende at tilbyde et online univers af designerlamper, til nu at ville bygge en bro mellem online og offline køb. Det skifte tør AndLight godt stå i spidsen for, forklarer Mads Saabye Jørgensen, adm. direktør:

”Vi har forenet alle Københavns bedste showrooms og laver ikke blot en ny lampebutik. Vi sammensætter lys på en inspirerende måde, hvor hver enkelt lampe får lov til at tale sit eget sprog. Derfor kan du heller ikke se alle lamper her men du kan rent faktisk ”se” den enkelte lampe.”

Han fortsætter ved at fortælle, at det ikke blot er endnu en ny lampebutik, men at showroomet i sig selv skaber et indblik i designer lampernes historie og muligheder:

”Vi føler det er vigtigt at kunne tilbyde vores kunder en komplet oplevelse, der breder sig på tværs af vores online platform og vores fysiske showroom. Folk skal have muligheden for at mærke og se en eksklusiv lampe. Vi har derfor valgt at skabe en lysoplevelse med den enkelte lampe i fokus.”

Tidligere artikelDesign Møbler DK moderniserer produktionen med deres sjette Biesse maskine
Næste artikelEntreprenører får hjælp i projektfasen af ny CO2-beregner