Illustrationer: Årstiderne Arkitekter

Skanska bygger nyt i Ullerød ved Hillerød. Her skal en blanding af 106 ejerboliger og lejeboliger med navnet Kejserhaven stå klar til indflytning i midten af 2021.

Det nye byggeri i Ullerød kommer til at ligge tæt på natur og kun et par kilometer fra Hillerød centrum. Boligerne bliver en blanding af ejer- og lejeboliger og kommer til at henvende sig til børnefamilier, unge og seniorer og vil være på 2-4 værelser. 

”Det er glædeligt at vi nu kan tage første spadestik til Kejserhaven, og vi er i Skanska stolte over at kunne præsentere et kvalitetsprojekt i Ullerød bydelen med mange bæredygtige kvaliteter. Projektet vil desuden bidrage til færdiggørelsen af området som helhed.” udtaler Milo Larsen, projektchef i Skanska

Bæredygtig profil
Projektet har fokus på bæredygtighed og får blandt andet en stor fælles gårdhave med aktivitetszoner, grønne sedumtage og solceller. To af bygningerne skal bygges af genbrugsmursten fra et af Skanskas andre projekter. 

”Det er en stor fornøjelse for os, at Kejserhaven nu er gået i jorden. Det er et rigtig spændende projekt, som vi har haft et tæt og velfungerende samarbejde med Skanska om helt fra starten af. Og som entreprenør ser vi det som en klar fordel for alle parter, at vi bliver inddraget tidligt i projektet – det giver et gennemarbejdet og bygbart projekt,” siger Peter Carstensen, direktør i HHM.

Kejserhaven er tegnet af Årstiderne Arkitekter og boligerne bliver opført med optimale udsigts- og lysforhold til de enkelte boliger. Boligerne bliver i høj kvalitet med teglstensfacade i varierende farver. I alt skal der bygges fem bygninger med 8.900 m2 boligareal i alt.

Første etape afleveres juni 2021 og anden etape september 2021

Byggeriet kommer til at indeholde en fælles gårdhave. Illustration: Årstidernes Arkitekter
Tidligere artikelArkitektfirmaet Henning Larsen bliver en del af Rambøll Gruppen
Næste artikelInstallationsvirksomheder vil have mere tyverisikring på byggepladser