Foto: PR // Glaseksperten A/S, skydedør

Glaseksperten Vinduer & Døre lancerer nu en ny skydedør i træ/alu, som skal imødekomme efterspørgslen på løsninger med niveaufri adgang mellem inde og ude – i forskellige designkombinationer med optimeret lysindfald. 

Nu lancerer Glaseksperten en ny skydedør i træ/alu. Det sker efter en ny trend i ny- og renoveringsbyggeri med skydedøre med niveaufri adgang mellem inde og ude, som imødekommer den stigende efterspørgsel fra danskere.  

“Efterspørgslen på løsninger med niveaufri adgang mellem ude og inde stiger fortsat, og vi er derfor glade for nu at kunne tilbyde en helt ny og elegant skydedør i træ/alu. Den nye dør gør det desuden endnu nemmere for vores kunder at få leveret alle ønskede, danskproducerede glasløsninger fra det samme sted – hvad enten det er vinduer eller døre, der er behov for,” lyder det fra direktør hos Glaseksperten Vinduer & Døre i Hjørring, Henrik Sørensen, som fortsætter:

“En skydedør egner sig særligt godt til altaner på etageejendomme eller andre steder, hvor pladsen er begrænset. Det lave bundtrin overholder de nyeste krav og sikrer samtidig niveaufri adgang, så forskellen mellem udendørs og indendørs ikke bliver så stor.”

Virksomheden producerer de nye skydedøre på egen fabrik i Hjørring. 

Døren betjenes ved hjælp af et enkelt greb med selvjusterende lukkebeslag og fås i 12 standardfarver og kan derudover også leveres i flere specialfarver samt vælges med enten enkelt- eller dobbeltrettet åbning og 2- eller 3-lags glas. Der tilbydes også et udvalg af bundskinner i forskellig farver og materialer for det bedst mulige match til boligen.

Tidligere artikelMercantec bliver bæredygtig med uddannelsen Grøn Tømrer
Næste artikelKlimavenlige boliger letter boligmangel på Helgoland