Foto: Fischer A/S // fischer producerer befæstigelsesprodukter og bor, og har været aktive på det danske marked siden 1989. 

Fischer A/S lancerer en ny applikation til smartphones, som nemt og hurtigt kan hjælpe med at finde de rette fastgørelsesprodukter.

Med få tryk i den nyudviklede app kan du let finde de rette skruer, plugs og andre byggematerialer. Den nye mobilapplikation fischer Professional App er lanceret af Fisher A/S, og designet så brugervenligt at man gennem fire enkle spørgsmål finder det produkt man ledte efter. Derudover forenkler appen den krævende dokumentationsprocessen, da man nemt og hurtigt kan tjekke om det valgte produkt lever op til ETA-certificeringskravene for byggeriet.

Netop dokumentation har aldrig været vigtigere i byggebranchen end den er nu, men som nu er muligt ved at scanne produkterne i appen og dermed kan se sikkerhedsdatabladet og diverse dokumentation.

Lars Holbæk, der er Nordic Product Manager i fischer Danmark, understreger følgende om den nye app:
“Med appen gør vi livet lidt nemmere, når du står i håndværkerbutikken eller på byggepladsen og skal have fundet den rigtige skrue. I stedet for at skulle læse beskrivelser på hjemmesiden eller ringe til os, kan du nu bruge guiden i vores app

Appen er den første af sin slags til professionelle i Danmark inden for befæstigelsesprodukter. Og appen er tilgængelig fra 1. januar 2020, hvor den vil kunne hentes gratis i Apple App Store og Google Play.

     

Tidligere artikelAftale åbner vejen for forhandlinger om post i det nye år
Næste artikelNyt trendy gulv er fyldt med “fejl”