Foto: Rødbo Dør- og Vinduesfabrik // Mike Rogers, adm. direktør

Mike Rogers overtager ledelsen af Rødbo Dør- og Vinduesfabrik som ny adm. direktør og implementerer ny strategi med mere fokus på specialordrer af høj håndværksmæssig kvalitet. 

Rødbo Dør- og Vinduesfabrik i Haderslev satser nu målrettet på at blive et kendt brand inden for fleksible specialordrer samt på at erobre nye markedsandele i det danske byggeri. Det skal ske med Mike Rogers som ny adm. direktør og som led i en ny forretningsstrategi. 

Rødbo blev stiftet i 1986 af Christian Smidt, og virksomheden har gennem årene udviklet sig til en moderne familieejet dør- og vinduesfabrik med både standardiserede elementer og specialproduktion efter specifikke krav, mål og ønsker til udformning. I foråret 2019 døde Christian Schmidt efter kort tids sygdom, nu vil svigersønnen Mike Rogers drive virksomheden videre i samme familiære ånd som adm. direktør. 

Mike Rogers har et indgående kendskab til virksomheden, da han har observeret fra sidelinjen og har været en del af en uformel bestyrelse. Han har været i mesterlære og har senere suppleret den uddannelse med en bachelor i bygningskonstruktion. Siden 2015 har han beskæftiget sig med salg og markedsføring.

Sætter en ære i at være specialist i det specielle
Rødbos fremtidige forretningsstrategi vil fremme virksomheden som specialist inden for specialprodukter af den højeste kvalitet. 

“Vi ønsker ikke at være en traditionel producent af døre og vinduer i træ. Tværtimod. Vi ønsker at levere markedets mest fleksible løsninger inden for døre og vinduer i træ. Hos Rødbo er vi specialister i produkter, der ligger uden for standard; har specielle udformninger; opfylder specielle krav og behov; og som er helt unikke og kundespecifikke. Vi ønsker at være en løsningsorienteret sparringspartner, der i fællesskab med kunden finder og udvikler den helt rigtige løsning,” fortæller Mike Rogers, adm. direktør hos Rødbo Dør- og Vinduesfabrik.

I dag beskæftiger Rødbo Dør- og Vinduesfabrik 28 medarbejdere, og blandt virksomhedens mest kendte og specialiserede produkter kan nævnes de koblede vinduer med kittede sprosser.

Tidligere artikelPersonbeskyttelse til antennearbejde med Fieldsense 2.0
Næste artikelAP Ejendomme opfører flere bæredygtige boliger i Kolding